آیتالله «محمود رجبی» در گفتوگو با خبرنگار احزاب ایرنا، درباره فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر همکاری قوا، گفت: بیانات و رهنمودهای حکیمانه، جامعنگرانه، دلسوزانه و خیرخواهانه رهبر فرزانه انقلاب همانند همیشه بهترین نقشه راه دولت و مجلس و مطالبات و انتظارات مردم ولایتمدار و بابصیرت در موقعیت کنونی است.
وی افزود: یکی از مهمترین رهنمودهای مقام معظم رهبری مدظله العالی در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی همکاری قوای مقننه و مجریه است. زیرا یکی از توطئههای مداوم دشمنان اختلاف افکنی میان ملت و بخصوص میان قوای سهگانه است.
اختلاف میان قوا به بروز اختلاف در سطح جامعه میانجامد
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بیان کرد: اختلاف میان قوا بخصوص قوه مقننه و مجریه اولاً به بروز اختلاف در سطح جامعه میانجامد و ثانیاً موجب هدر رفتن و صرف انرژی و ظرفیتهای نظام در اختلافات و بگومگوهای بیحاصل و مضر میشود و ثالثاً حرکت قوا در جهت حل مشکلات مردم و پیشرفت نظام را کُند و احیاناً متوقف میکند.
آیت الله رجبی اضافه کرد: این یعنی وارد شدن بیشترین ضربه و آسیب به مردم فداکار، نظام اسلامی و اسلام و مکتب اهل بیت (ع) که خواست دشمن هم همین است، از این رو توصیههای اکید قرآن و روایات و امام(ره) و مقام معظم رهبری بر وحدت و یکپارچگی ملت و قوای نظام و مسئولان و شنیده شدن صدای واحد از آنان است.
وی افزود: انشاءالله قوه مجریه و مقننه با عمل به توصیهها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، این توطئه را خنثی خواهند کرد و دشمنان این آرزو را به گور خواهند برد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) درخصوص تشکیل کابینه دولت چهاردهم گفت: تشکیل کابینه در موعد قانونی و همکاری قوه مقننه با رئیس جمهور منتخب هم یکی از مسائل مهم و بلکه مهمترین مسئله در این مقطع زمانی است. دقت در انتخاب اعضای هیات دولت و همکاری و زودتر به سرانجام رساندن تشکیل هیات دولت امری بسیار مهم است که رهبر عزیزمان رهنمودهای مهم و راهگشایی در این زمینه ارائه فرمودند.
انتظار و مطالبه مردم ایران عمل کردن دقیق رئیس جمهور منتخب و مجلس به رهنمودهای رهبری است
آیت الله رجبی افزود: انتظار و مطالبه آحاد مردم ایران عمل کردن دقیق رئیس جمهور منتخب و مجلس به این رهنمودها است. حجت تمام است و مسیر مشخص و از مجلس انقلابی و رئیس جمهور منتخب که مکرر بر اجرای سیاستهای کلی و برنامه پنج ساله و رهنمودهای مقام معظم رهبری و اجرای قانون اساسی تاکید داشتهاند، جز این انتظار نمیرود که این رهنمودها را در معرفی و تایید اعضای کابینه و حتی نصب سایر مسئولان ردههای بالای قوه مجریه به جد و با دقت مدنظر قرار دهند که خیر آنان و ملت و نظام در آن نهفته است.
وی تصریح کرد: نقطه آغاز این حرکت مبارک با رئیس جمهور منتخب است که با معرفی هیأت دولت با شاخصهای بیان شده از سوی مقام معظم رهبری، هم سرعت در تشکیل هیات دولت و هم کارآمدی آن را در مقام اجرا به همراه دارد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: در این صورت با همکاری مجلس، در کوتاهترین زمان، تشکیل دولت کارآمد و توانمند و دلبسته به ملت و نظام و اسلام شکل خواهد گرفت و مجلس هم بدون دغدغه به افراد معرفی شده رأی اعتماد خواهد داد و سرآغاز بسیار خوبی از همدلی و همنوایی و همکاری دولت و مجلس خواهد بود و کام مردم با این همدلی و همنوایی شیرین میشود و شور و نشاط خوبی را در جامعه پدید خواهد آورد.
اعضای کابینه چهاردهم مومن و متدین و پایبند به نظام اسلامی باشند
آیت الله رجبی درباره ویژگیهای اعضای کابینه چهاردهم اظهار کرد: اعضای کابینه به لحاظ فکری و اعتقادی باید مؤمن، متدین و متشرع و از عمق جان پایبند به اسلام و نظام اسلامی باشند زیرا میخواهند در چارچوب دین و مذهب رسمی کشور که اسلام و تشیع است و در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی، کشور را اداره و مشکلات مردم را حل و راه شهید رئیسی در مسیر پیشرفت را ادامه دهند و با برنامهها و اقدامات خود اهداف اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را محقق سازند.
وی خاطرنشان کرد: وزیری که خدای نکرده خود پایبند به اسلام نباشد، مومن به ارزشها و هنجارهای اسلامی نباشد و این فرهنگ و ارزشها و هنجارها را برای اداره جامعه سودمند و کارآمد نداند، طبیعی است که در برنامهها و اقدامات خود، آنها را نادیده بگیرد و به جای تلاش بر تحقق اهداف اسلام و نظام جمهوری اسلامی، در راستای یک نظام سکولار قدم بردارد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) یادآور شد: انقلابی بودن نیز یکی دیگر از ویژگیهای اعضای هیات دولت است زیرا این نظام براساس انقلابی رخ داد که صدها هزار شهید جان خود را در راه آن دادهاند و یک عنصر غیرانقلابی نمیتواند پاسدار خون شهیدان و حافظ ارزشهای انقلاب باشد و در برابر تهدیدهای دشمنان نیز اظهار ضعف و عقبنشینی میکند.
آیت الله رجبی اظهار کرد: اشتهار به پاکدستی و سالم بودن، ویژگی دیگری است که موجب جلوگیری از سوءاستفاده از موقعیت و سبب اعتماد مردم به مسؤولان میشود و کسی صلاحیت عضویت در کابینه را دارد که در طول زندگی به گونهای زیست کرده باشد که جامعه به پاکدستی و سلامت او صحه بگذارد و در نزد آحاد جامعه به پاکدستی مشهور باشد. افراد بدسابقه در پاکدستی یا مسئلهدار و شبههناک نباید به عنوان اعضای هیات دولت معرفی شوند و مجلسیها نیز نباید به چنین افرادی رأی اعتماد دهند.
وی گفت: صداقت با مردم، با خدا و باولایت هم ویژگی دیگر اعضای هیات دولت است که هم همراهی مردم با دولت و هم عنایات خداوندی و هم حمایت بیدریغ رهبری را به دنبال دارد و در پرتو این صداقت از رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب بیشتر بهره برده و با عمل به آن، موفقیت بیشتر در اداره کشور را به دست خواهد آورد.
نظر شما