به گزارش ایرنا از اداره بهزیستی دماوند، محسن معادی روز شنبه با تشریح فعالیتهای حوزههای تخصصی بهزیستی شهرستان دماوند و مراکز تحت نظارت اظهار داشت: برنامه اخیر سازمان بهزیستی بر اساس واگذاری فرزندان قوت گرفته است.
وی افزود: بانوان و زوجین از سن ۳۰ تا ۵۰ سال میتوانند جهت بهرهمندی از این طرح به اداره بهزیستی شهرستان دماوند مراجعه نمایند که پس از مصاحبه تخصصی و طی مراحل لازم، در صورت داشتن شرایط مورد نظر، فرزند به عنوان مهمان در طرح میزبان وارد خانوادهها میشود و در طرح فرزندخواندگی نیز پس از طی مراحل مربوطه، فرزند به خانواده واگذار شده و نام او وارد شناسنامه والدین میشود.
وی با اشاره به غربالگری رایگان طیف اُتیسم خاطرنشان کرد: یک درصد جمعیت جهان طیف اُتیسم هستند و خانوادهها جهت غربالگری رایگان فرزند مشکوک به طیف اُتیسم خود میتوانند به اداره بهزیستی شهرستان دماوند مراجعه نمایند.
به گزارش ایرنا، قانونی در سال ۱۳۵۳ با محوریت مباحث قیومیت و فرزندخواندگی تصویب شد. در سال ۱۳۹۲ نیز این قانون دوباره با رفع موانع قانونی تصویب و ابلاغ شد.
در قانون قبلی سن فرزندخواندگی تا ۱۲ سال بود اما در قانون جدید تا ۱۸ سالگی افزایش یافته است. در قانون قبلی مرخصی دوره مراقبت برای مادر (فرزندخواندگی زیر ۳ سال) وجود نداشت اما در قانون جدید ۳ ماه مرخصی با حقوق در نظر گرفته شده است. در قانون قبلی مشاوره چندانی قبل از سرپرستی وجود نداشت اما در قانون جدید دفتر مشاوره دینی توسط حوزه علمیه قم با همکاری بهزیستی مشاوره قبل از سرپرستی داده می شود.
در قانون قبلی امکان سپردن سه گروه از کودکان وجود داشت طفلی که جدپدری یا مادرش شناخته شده نبود(طفلی جد پدری یا مادرش در قید حیات نباشند) کودکانی که به موسسه عام المنفعه سپرده شده و تا سه سال پدر و مادر و یا جد پدری او مراجعه نکنند اما در قانون جدید علاوه بر سه گروه قبلی ۲ گروه دیگر اضافه شدند: افرادی که سرپرستی آنان به بهزیستی سپرده شدند و تا دو سال پدر و مادر یا جد پدری او مراجعه نکنند و افرادی که سرپرستی آنان به بهزیستی سپرده شدند و هیچ یک از پدر مادر و یا جد پدری و وصی منصوب صلاحیت سرپرستی را نداشته باشد.
دماوند یکی از شهرهای استان تهران و مرکز شهرستان دماوند است، این شهر در شرق تهران و در فاصله ۴۶ کیلومتری از پایتخت ایران قرار دارد.
نظر شما