یوسف صادقی شامگاه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، خاطرنشان کرد: پست ۶۳ کیلوولت شهید همتی پس از آتش سوزی عصر امروز با تلاش مهندسان شرکت توزیع از ساعتی پیش به مدار بازگشته است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ساعت ۱۹ امروز نیز، در پی افزایش دما طی روزهای اخیر و افزایش چشمگیر مصرف برق، پست زمینی شبکه فشار متوسط به فشار ضعیف واقع در خیابان قدس (زاویه) دچار حریق شد و بهطور کامل در آتش سوخ که این حادثه باعث قطع برق تعدادی از کوچههای این خیابان گردید.
صادقی افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، اکیپهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان قم در محل حادثه حاضر شدند و در تلاش هستند تا در کوتاهترین زمان ممکن به ترمیم ساختمان پست و برقداری ترانس زمینی جدید اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم، مهندس یوسف صادقی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرک توزیع نیروی برق استان قم گفت: امروز برغم برنامه ریزی های انجام شده به دلیل رشد بالای مصرف در شبکه انتقال سبب ناپایداری و خروج پست شهید همتی گردید.
وی ادامه داد: از مدار خارج شدن پست شهید همت سبب قطعی ها در مناطق بلوار ۱۵ خرداد، عمار یاسر، محلاتی، آذر و بخشی از قنوات شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گفت: با وجود افزایش تولید و ظرفیت شبکه، اگر مسئله مدیریت مصرف مورد توجه قرار نگیرد طبیعتاً ناترازی و خاموشیها را به دنبال خواهد داشت.
وی کاهش مصرف ۱۰ درصدی مشترکان خانگی را در کنترل ناترازی مهم ارزیابی و اظهار کرد: استفاده از لامپهای led و smd، استفاده از سایبان برای کولرهای آبی، تنظیم درجه کولرگازی باهدف کاهش مصرف فزاینده برق، استفاده از لوازم پرمصرف همچون جاروبرقی، اتو، ماشین لباسشویی در ساعات پایانی شب در حفظ پایداری شبکه و جلوگیری از خاموشی تأثیر بسزایی خواهند داشت.
در سطح استان قم ۶۳۲ هزار مشترک برق وجود دارد که ازاینبین ۵۰۰ هزار مشترک در بخش خانگی است که ۸۰ درصد مجموع مشترکان را شامل میشود. هفت هزار مشترک بخش صنعت و کشاورزی نیز به ترتیب حدود ۳۰ و ۱۵ درصد از ظرفیت برق این استان را مصرف میکنند. ۱۵ درصد برق قم نیز در سایر مصارف مصرف میشود.
در قم چهارهزار کیلومتر شبکه فشارضعیف و چهارهزار کیلومتر نیز شبکه فشار متوسط اجرا شده است، همچنین یک هزار ترانس زمینی به همراه ۹ هزار ترانس هوایی برق نیز در سطح استان با پیکبار حدود هزار و ۲۰۰ مگاوات نصب گردیدهاست.
۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
نظر شما