برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت مساجد در پایتخت ضرورت است

تهران بزرگ - ایرنا - استاندار تهران با بیان اینکه ترویج دین و فرهنگ دینی از ویژگی‌های حاکمیت جمهوری اسلامی است، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت مساجد در این استان تاکید کرد.

به گزارش ایرنا علیرضا فخاری شامگاه سه‌شنبه در نشست با فرمانداران استان تهران درباره ستاد اقامه نماز، اظهار کرد: در نگاه کلان، توسعه و ترویج دین و فرهنگ دینی از ویژگی‌های حاکمیت جمهوری اسلامی است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه رکن اساسی دین و مهم‌ترین عنصر آن نماز است، گفت: اگر نماز مورد قبول واقع نشود سایر اعمال هم قبول نخواهد بود.

وی با بیان اینکه ما نماینده حاکمیت هستیم و باید نگاهمان در مسیر توسعه دین باشد، عنوان کرد: از جریان حاکمیت این انتظار وجود دارد که کسانی را به کار بگیرند که در توسعه دین تلاش می‌کنند.

فخاری بر لزوم توجه به نماز در ادارات تاکید و بیان کرد: مدیریت و هدایت این مهم توسط عالی‌ترین مقام دستگاه برای ارائه راهکارهای جذب و حضور در نماز جماعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

استاندار تهران تاکید کرد: باید از طریق توسعه زیرساخت‌ها، در امر ساخت مساجد به خصوص در شهرک‌های دارای طرح نهضت ملی مسکن و نمازخانه‌های بین راهی در سطح شهرستان‌ها برنامه‌ریزی‌هایی وجود داشته باشد و در خصوص این رکن اساسی دین، به عنوان یک تکلیف شرعی، قانونی و حکمرانی توجه شود.

وی عضویت مسئول حوزه نماز در شورای اجتماعی را مناسب دانست و افزود: در این راستا توسعه نماز در حوزه استانداری مورد توجه قرار گرفته است.

استاندار تهران در ادامه عنوان کرد: هیچ مسئولی در استان تهران حق ندارد در قبال وظایف و مسوولیت‌هایش بی‌تفاوت باشد و کارهای امروز را به فردا بیاندازد، باید پرونده‌های جاری و موضوعات در دست اقدام به بهترین شکل ممکن انجام شوند.

فخاری افزود: فرمانداران نقش هماهنگی بین دستگاهی دارند و هر دستگاهی باید وظایفش را به بهترین شکل انجام دهد.

برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت مساجد در پایتخت ضرورت است


برای نگهداری کتابخانه‌ها نیازمند سیاستگذاری‌های جدید هستیم

استاندار تهران گفت: نهاد کتابخانه‌ها با همگرایی اجتماعی به فرهنگ کتابخوانی کمک کنند.

فخاری همچنین در نشست با علیرضا زندوکیلی، رییس اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران‌ اظهار کرد: در حفظ و نگهداری کتابخانه‌ها نیازمند سیاستگذاری‌های جدید هستیم. تعیین سیاست‌های لازم در حوزه کتابخانه وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد است، در این وزارتخانه برای کتابخانه‌ها بودجه تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه باید از انجمن‌ و نهاد کتابخانه‌ها انتظار نظارت، همراهی و هم.گرایی اجتماعی برای استفاده بهتر از فضای کتابخانه‌ها را داشته باشیم افزود: آنها با تشویق به کتابخوانی، ایجاد مسابقات، تنظیم برنامه‌ها می‌توانند نقش مردم نهاد داشته باشند و به فرهنگ کار کتابخوانی کمک کنند.

وی اضافه کرد: به استناد اسناد بالادستی، اگر سازمان‌های ذیربط حول محور کتابخانه‌ها وظایفشان را انجام ندهند، فرمانداران در این خصوص هیچ وظیفه‌ای ندارند، چرا که دستگاه متولی وزارت ارشاد است و باید ساختار تعیین و بودجه‌های لازم را تأمین کند و برای کتابخانه‌ها ساختار ایجاد کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha