به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، امیر کرمزاده اظهار داشت: دستگاههای خدماترسان باید خدمات خود را در بافت تاریخی به نحوی ارائه کنند که زندگی در این مناطق بهعنوان یک ارزش در جامعه شناخته شود و در نتیجه بتوانیم بهخوبی از این مناطق حفاظت کنیم تا در نهایت موفق به معرفی بهتر بناهای تاریخی موجود در این بافتهای تاریخی شویم.
وی تصریح کرد: برای آنکه هر دستگاه بتواند ضابطههای لازم به منظور رفع ریزترین مسائل برای احیای زندگی در بافت را اجرا کند و زندگی در بافتهای تاریخی احیا شود، باید در نحوه حفاظت از بافتهای تاریخی بازنگری شود.
کرمزاده گفت: مهمترین وظیفه نهاد میراث فرهنگی حفاظت از بافتهای تاریخی در سطح استان است که برای پیشبرد این هدف و حفاظت از بافتهای تاریخی نیازمند مطالعات دقیق در خصوص مدلهای حفاظت از بافتهای تاریخی در کشورهای پیشرو در این زمینه هستیم.
وی یکی از معضلات بافت های تاریخی را اشتباه گرفتن آن با بافت فرسوده عنوان کرد و گفت: این موضوع باعث ایجاد مشکلات و عدم امکان خدماترسانی مناسب به مردم این مناطق شده است.
به گزارش ایرنا، به گفته کارشناسان، در شهر اصفهان ما تنها با لکه های تاریخی، نه بافت تاریخی منسجم، در بعضی از نقاط چون اطراف میدان نقش جهان، محله جلفا و محله ابواسحاقیه( اطراف مسجد جامع عتیق) روبرو هستیم.
شهرهای کاشان، نائین و اردستان دارای بافت تاریخی گستردهتری هستند اما همه بافتهای تاریخی استان را رهاشدگی، کشیدن خیابان و طرحهای توسعهای و عمرانی تهدید می کند.
نظر شما