به گزارش خبرنگار ایرنا، مسیر دسترسی منتهی به پنج روستای برار، شهرستان، حریث، آغوزداربن و گلامره بخش مرزنآباد که یک کیلومتر ابتدایی آن به علت شکستگی و فرونشست آسفالت و وجود دستاندازهای متعدد وضعیت نامناسبی داشت با تأمین اعتبار توسط یکی از نیکوکاران اهل مرزنآباد بهسازی و ایمنسازی شد.
این مسیر روستایی که مورد استفاده یکهزار و ۳۰۰ خانوار و بیش از پنج هزار نفر جمعیت ساکن پنج روستا قرار میگیرد، حدود ۱۶ کیلومتر طول دارد و طی سالهای اخیر بهسازی آن به یکی از درخواستهای جدی و اولویتدار اهالی تبدیل شده بود.
بخشدار مرزنآباد امروز -سهشنبه- در این باره به خبرنگار ایرنا با بیان اینکه راههای روستایی غیر ایمن و کیفیت نامناسب آسفالت این مسیرها یکی از چالشهای اساسی زیرساختی در این بخش است، اظهار کرد: با توجه به هزینهبر بودن طرحهای عمرانی به ویژه در حوزه راه و شرایط نامناسب اقتصادی و محدودیتهای اعتباری، با پیگیریهای انجام شده یکی از نیکوکاران منطقه هزینه ایمنسازی و روکش آسفالت یک کیلومتر از این مسیر روستایی پرتردد را تقبل کرد.
محمدرضا محمدحسینی گفت: سطح آسفالت این محدوده از مسیر ارتباطی بیش از سه دهه به علت تردد ماشینآلات سنگین تخریب و از هم پاشیده شده بود و نشست کرد. به طوری که افزون بر تحمیل خسارتها به خودروها به خاطر دستاندازهای تُند، احتمال وقوع حوادث جادهای را نیز ایجاد میکرد. چنین وضعیتی سبب نارضایتی اهالی این روستاها و حتی مسافران و گردشگران شده بود.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۲۰ میلیارد ریال هزینه عملیات روکش آسفالت این مسیر توسط این فرد نیکوکار و دغدغهمند تامین شد. پیمانکار طرح نیز عملیات اجرایی را آغاز کرد. بخشی از پروژه اجرا شد و بقیه عملیات بهسازی نیز در حال انجام است.
محمدحسینی ضمن قدردانی از حاج فرهاد کیاپاشا اظهار کرد: امیدوارم روزی برسد که نگاهها با فرهنگسازی و آگاهیبخشی به وسیله ابزارهای اطلاعرسانی به ویژه رسانهها تغییر کند و افرادی که از تمکن مالی بیشتری برخوردار هستند افزون بر کمکهای خیرخواهانه در حوزههای مختلف اجتماعی مانند تامین جهیزیه نوعروسان بیبضاعت، مدرسهسازی و تجهیزات بیمارستانی، در حوزه تکمیل طرحهای زیرساختی حوزه راه به ویژه راههای روستایی و مناطق محروم نیز گام بردارند.
به گزارش ایرنا، بخش مرزنآباد چالوس واقع در مسیر جاده کرج - چالوس شامل یک شهر و حدود ۱۰۰ روستا است و دستکم ۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما