۲۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۱
کد خبر: 85566142
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برگزیدگان المپیاد آموزش هنر فارس معرفی شدند

۲۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۱
کد خبر: 85566142
برگزیدگان المپیاد آموزش هنر فارس معرفی شدند

شیراز - ایرنا - در پایان رقابت هنری ۳۲ تیم فارس در مرحله استانی المپیاد ملی آموزش هنر که در میان آموزشگاه‌های آزاد هنری برگزار شد، برگزیده‌ها معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش ایرنا، پس از داوری آثار، آموزشگاه موسیقی مدبری شیراز، آموزشگاه‌های تجسمی صادقی جهرم و شقایق شیراز و آموزشگاه خوشنویسی کتیبه داراب برگزیده شدند.

بر این اساس، در بخش موسیقی رهام فلاح، امیرمحمد همتی و عبدالحسین زارعی، در بخش تجسمی ایراندخت فروزان جهرمی، مبین کارگر، ستایش صادقی نقدعلی، مریم امینی‌نژاد، ماهان رزمجویی و سیده مریم قوت و در خوشنویسی ریحانه صالحی فرد، زهرا محمدی دارابی و آزاده عالم چهره برگزیده شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس دوشنبه در آیین تجلیل از برگزیده‌های این المپیاد هنری گفت: نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر در بخش‌های آزاد هنرهای تجسمی، نمایشی و موسیقی با هدف کشف استعدادهای هنری به ویژه در میان نوجوانان و جوانان و تشویق و آموزش کار تیمی و گروهی برگزار شد.

حمیدرضا قانعی افزود: ارائه شناخت به خانواده‌ها درباره فرصت‌های موجود برای رشد فرزندان‌شان در رشته‌های هنری از دیگر اهداف این المپیاد ملی است.

وی اضافه کرد: ارتقای مهارت‌های فردی، گروهی و اجتماعی، ایجاد همبستگی، نشاط، امید و انگیزه در میان هنرجویان و هنرمندان مراکز آموزش آزاد و کمک به توسعه عدالت اجتماعی، فرهنگی و آموزشی نیز از دیگر اهداف مورد نظر نخستین المپیاد ملی آموزش هنر به شمار می‌رود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد فارس گفت:این المپیاد در ۲ بخش آموزشگاه آزاد هنری شامل گروه هنرهای تجسمی (گرافیک نقاشی و طراحی)، هنرهای نمایشی - موسیقی (موسیقی ایرانی و موسیقی جهانی) و خوشنویسی ( نستعلیق – شکسته نستعلیق) و هنرستان‌ها شامل رشته‌های نوازندگی ساز ایرانی، نوازندگی ساز جهانی، گرافیک و نقاشی، پویا نمایی، سینما و نمایش برگزار شد.

رقابت ۱۲۰ هنرمند فارسی

معاون هنری سینمایی فرهنگ و ارشاد فارس در این آیین گفت: در این دوره از المپیاد آموزش هنر ۱۲۰ نفر در قالب ۳۲ تیم هنری از فارس شرکت کردند و برگزیدگان برای رقابت در مرحله ملی معرفی شدند.

سید رسول موسوی نژادیان عنوان کرد: داوران استانی بخش موسیقی صمدعبدی ، ابراهیم بذرافکن و سید مازیار حسینی بودند و در حوزه تجسمی نیز داوری آثار به عهده زینب روستا، نازنین پولادی و زهره عباس زاده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha