وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی بر مردمی‌سازی و عدالت فرهنگی تاکید دارد

تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه امروز این کمیسیون بر مردمی سازی و عدالت فرهنگی، توسعه زبان فارسی، توجه به رسانه ها و پرهیز از اعمال نگاه های سیاست زده تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ابراهیم رضایی در تشریح جلسه امروز -چهارشنبه-  کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با سید عباس صالحی اظهار داشت: اعضای این کمیسیون پیش از ظهر امروز میزبان سید عباس صالحی گزینه پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودند و وی برنامه‌های خود را در چهار محور ارائه کرد.

وی افزود: محور نخست برنامه‌های وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، مردمی‌سازی و عدالت فرهنگی بود و وی تاکید کرد که در این حوزه باید مسائل را در درون استان‌ها حل کنیم.

نماینده مردم دشتستان در مجلس عنوان کرد: محور دوم برنامه‌های صالحی، رونق اقتصاد فرهنگ و توسعه صادرات فرهنگی بود که گفت در این زمینه لایحه مالکیت فرهنگی را باید پیگیری کنیم و پیگیری هم خواهیم کرد.

رضایی خاطرنشان کرد: وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین عنوان کرد که اقتصاد صنایع فرهنگ نیازمند توجه ویژه است و باید اقتصاد صنایع خلاق را راه‌اندازی کنیم. توسعه صادرات فرهنگی به منظور افزایش نفوذ و هژمونی فرهنگی ایران هم نکته دیگری بود که ایشان در این محور بر آن تاکید کرد.

وی، محور سوم برنامه‌های وزیر پیشنهادی فرهنگ را کاربست فناوری‌های نوین برای بهبود تنظیم‌گری و مقررات‌گذاری عنوان کرد و گفت: صالحی در این خصوص تاکید کرد که همه باید کمک کنند تا حکمرانی نظام فرهنگی سامان پیدا کند. محور چهارم هم پاسداشت و تقویت اصالت و هویت اسلامی- ایرانی بود و ایشان بر تقویت هویت اسلامی – ایرانی تاکید کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در ادامه جلسه اعضای این کمیسیون نظرات و دیدگاه های خود را مطرح کردند و وزیر پیشنهادی فرهنگ هم به چند مطلب پاسخ دادند از جمله اینکه به وضعیت فعلی نه بدبین هستند و نه خوشبین و اینکه هویت دینی ما خوب است اما دینداری گزینشی و فردگرا شده و نظام فردگرایانه در حوزه دین راه پیدا کرده است.

رضایی ادامه داد: وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامب عنوان کرد که حوزه فرهنگ سه مسئله را با هم لازم دارد که باید به آنها برسیم؛ ساختار منسجم، استراتژی همگرا و بودجه مناسب سه موضوعی هستند که نیاز و مسئله اصلی فرهنگی ما است.

وی گفت: لزوم توسعه فرهنگ عمومی، به‌کارگیری مدیران مناسب و مطلوب در حوزه فرهنگ، توسعه زبان فارسی، لزوم مدیریت چهره‌ها، توجه به رسانه‌ها، پرهیز از اعمال نگاه‌های سیاست‌زده، توجه ویژه به جوانان، تقویت هویت ملی، توسعه سواد رسانه‌ای، بازگشت مرجعیت رسانه‌ای به کشور و انتقاد از برخی مواضع سیاسی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین نظارت بر پخش  نمایش خانگی از جمله مطالبی بود که اعضای کمیسیون در این جلسه بیان کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha