به گزارش خبرنگار ایرنا، از مجموع این پارکینگ ها ۱۳۰ هکتار آن در مرز خسروی و در سه کیلومتری پایانه مرزی و در حاشیه جاده ترانزیتی برکت ایجاد شده که تمام پارکینگ ها شماره گذاری شده ضمن اینکه ۱۳۰ هکتار پارکینگ هم در محدوده مرز پرویزخان به عنوان پشتیبان در صورت تکمیل پارکینگ های مرز خسروی و قصرشیرین پیش بینی شده است.
پارکینگ های قصرشیرین در محدوده ی کمربندی و در ۱۵ کیلومتری و پارکینگ های مرز خسروی در محدوده سه کیلومتری پایانه مرزی محل خروج زوار از کشور ایجاد شده و در صورت استفاده هر یک از این پارکینگ ها اتوبوس جهت جابجایی زوار تا پایانه مرزی به صورت شبانه روزی فراهم است.
به گزارش ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است؛ مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بود که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه قرار داشت.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب میکنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف میرسند و همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع) به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف میشوند.
نظر شما