به گزارش دوشنبه شب ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی، سرهنگ جهانگیر جهانگیری اظهار کرد: نمونه عینی ضعف زیرساختها، قرار گرفتن مراکز درمانی در هسته مرکزی شهر بدون توقفگاه و ظرفیت کافی است که رانندگان در چنین معابری مجبور هستند جهت سوار و پیاده کردن سرنشین خود و منتظر ماندن آنها در معابر توقف غیرمجاز داشته باشند.
وی افزود: یکی از علل دیگر توقف دوبله در شهر، قرار گرفتن مدارس در حریم تقاطعها بدون پیش بینی محوطه و پارکینگ برای آنها است که از نمونههای عینی آن قرار گرفتن بیش از هشت مدرسه در تقاطع سیدلربا ۱۷ شهریور یا چندین مدرسه در سه راهی مدنی می باشد.
وی تصریح کرد: ماموران پلیس راهور ضمن پوشش ترافیکی چنین معابری، روزانه چهار هزار دستگاه خودرو را در تبریز به علت توقف غیرمجاز اعمال قانون میکنند اما همچنان شاهد ترافیکهای سنگین و پرحجم در هسته مرکزی هستیم.
سرهنگ جهانگیری تاکید کرد: ضعف شدید زیر ساختهای حمل و نقل شهری و عمومی کار آمد و کمبود توقفگاه به میزان کافی از دلایل این امر است که شهرداری تبریز سال گذشته و امسال، تلاش هدفمندی برای تقویت حمل و نقل عمومی از جمله تخصیص اتوبوس درون شهری و افزایش ساعت کاری مترو داشته است.
وی با قدردانی از رانندگان قانونمند از شهروندان درخواست کرد: برای حضور در مراکز خرید و هسته مرکزی شهر تبریز تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند تا ترافیک در معابر و خیابانهای مرکزی روان تر باشد.
نظر شما