استاندار مرکزی: رعایت الزامات زیست محیطی در توسعه صنعتی ضروری است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: رعایت ضوابط و الزامات زیست محیطی در توسعه صنعتی ضروری است و متولیان امر باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

به گزارش ایرنا، فرزاد مخلص‌الائمه روز چهارشنبه در آیین افتتاح طرح بازیافت آب‌های املاح بالا در شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند، افزود: ارتقای تولید و اشتغال پایدار تحت تمهیدات حفظ محیط زیست باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: به واحدهای صنعتی مستقر در نقاط مختلف استان مرکزی توصیه می‌شود که ضوابط و مقررات محیط زیستی را در اولویت امور قرار دهند و فعالیت‌های خود را با استانداردهای زیست محیطی تطبیق دهند.

استاندار مرکزی با اشاره به اتفاقات مثبت در حوزه صنایع نفتی در کشور، استان مرکزی و پالایشگاه نفت امام خمینی(ره) شازند، ادامه داد: پروژه‌های زیست محیطی متعددی در پالایشگاه شازند در حال اجرا است که به تدریج وارد مدار اجرا و بهره‌برداری خواهد شد.

مخلص‌الائمه بیان کرد: کسب نشان کاربرد علامت استاندارد برای تولید بنزین باکیفیت، اتفاق ارزشمندی بود که سال گذشته در شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند رخ داد.

وی ادامه داد: در ایام اربعین امسال ۵۰ موکب از ۱۲ شهرستان استان در عراق و ۳۲ موکب نیز در استان به زائران خدمات‌رسانی می‌کردند که یکی از بهترین موکب‌های داخل استان موکب پالایشگاه شازند بود که خدمان منحصر به فردی به زائران ارائه می‌کرد.

استاندار مرکزی کاهش ساعات دستگاه‌های اداری را ناشی از کمبود برق دانست و تصریح کرد: به دلیل کاهش آب سدهای استان تعدادی از نیروگاه‌های برقابی از مدار خارج شدند و فشار روی نیروگاه‌های حرارتی قرار گرفته که میزان تولید آنها به اندازه مصرف نیست و ناترازی بسیاری وجود دارد.

مخلص‌الائمه گفت: در سال‌های اخیر به دلیل رشد چشمگیر صنعت، مصرف برق در کشور افزایش پیدا کرده است‌. با مدیریت مصرف در منازل و کاهش مصرف در ادارات به ویژه در ساعات اوج مصرف می‌توان محدودیت کمتری برای صنایع و بخش کشاورزی ایجاد کرد.

وی اظهار کرد: با کاهش ساعات اداری می‌توان مصرف برق را به میزان مصرف ۲ شهرستان استان کاهش داد و البته مردم نیز همکاری مناسبی در اصلاح الگوی مصرف داشته‌اند.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تولید هر محصولی به آب زنده است و باید در حفظ آب بکوشیم.

هوشنگ هادیان پور افزود: استقرار صنایعی چون پالایشگاه، پتروشیمی و نیروگاه در شازند از نظر منابع آبی تهدید ایجاد کرده‌اند، این در حالی است که ۶۰ درصد کارکنان این صنایع غیربومی هستند که اگر در گذشته این صنایع نسبت به جذب نیروهای بومی اقدام می‌کردند، شهرستان شازند امروز با حجم بالای نیروی بیکار مواجه نبود.

وی تصریح کرد: طرحی که امروز شاهد افتتاح آن هستیم، صرفه‌جویی سه میلیارد مترمکعبی آب را به همراه دارد که برکت آن عدم نیاز به برداشت آب از سدکمال صالح برای پالایشگاه و رساندن آب به روستاهای اطراف و توسعه بخش کشاورزی منطقه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha