به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمدمهدی برادران روز پنجشنبه - هشتم شهریور- در آیین گشایش بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان اظهار داشت: ساختمانسازی باید به سمت صنعتیشدن و استفاده از فناوری های نوین حرکت کند.
وی افزود: برای بهره وری بالاتر در صنعت ساختمان به افزایش بازده در کاهش قیمت تمام شده ساخت مسکن نیاز داریم.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه نیازمند بهرهوری در فضا و انرژی ساختمانسازی هستیم، گفت: در سالهای گذشته شهرداریها نتوانستند استانداردهای ساختمان را اجرایی کنند ما نسبت به برخی کشورها چالشهای جدی داریم.
وی بیان داشت: صنعت ساختمان و صنایع وابسته مانند لوازم آشپزخانه و سایر وسایل در حوزه شیرآلات مهمترین دغدغه ماست که توجه به ساخت شیرآلات با سرب بالاست که در کشور موردتوجه قرار نگرفته و حتی در ساختمانهای اداری و استانداردها رعایت نشده است.
برادران با اشاره به اینکه امروز در فضاها با طراحیهای جدید شاهد کاهش استفاده از اجناس هستیم گفت: در ساختمانسازی نیازمند استفاده از تجارب جهانی هستیم، توانمندی صادرات به کشورهای همسایه داریم که در سطح منطقه نیز اقداماتی صورتگرفته است.
وی عنوان کرد: باید با پیمانهای منطقهای در قالب تهاتر بتوانیم در صادرات خدمات و کالای ساختمانی، محصولات نهایی را ارائه کنیم.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سیدمحمد اتابک در وزارتخانه گفت: او از پیشگامان صنعت ساختمان بود که طرح اجرایی اکباتان را برعهده داشت که طرحهای ناتمام را به اتمام رساند باید از ظرفیت تجربه اتابک در صنعت ساختمان بهره ببریم ضمن اینکه او اشراف به صنعت سیمان و فولاد نیز دارد.
وی عنوان کرد: میثاق دولت پیگیری برنامه هفتم است که رشد اقتصادی هشتدرصدی است که صنعت ساختمان باید به این سمت حرکت کند تا سایر صنایع نیز رونق پیدا کنند؛ چراکه بیش از ۱۲۰ صنعت وابسته به ساختمان هستند که با رونق ساختمانسازی این صنایع نیز مورد بهرهوری قرار میگیرند.
برادران با اشاره به شهرسازی در شهرهای جدید گفت: باید در این صنعت به بخش خصوصی و نگاه تعاونی توجه شود اگر به رشد بالا در صنعت ساختمان دست پیدا کنیم شاهد اشتغالزایی خواهیم بود.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز داشت: ساخت یک میلیون مسکن در سال در دستور کار است که باید به تجهیزات ساختمان و لوازم داخلی نیز با راندمان بالا مصرف پایین توجه شود، اکنون ۷۰۰ هزار کلر را با مصرف پایین دنبال کردیم در بخاریها و دیگر حوزهها اقداماتی باید صورت گیرد همچنین بیش از ۲۰ میلیون بخاری داریم که به سمت کممصرف باید حرکت کرد.
وی بیان داشت: حمایت از صنایع تکمیلی در حوزه صنعت منجر به تولید در تیراژ بالا میشود.
ورود هوشمندسازی و کنترل از راه دور به صنعت ساختمان
در ادامه آیین گشایش بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان، مصطفی وعیدی فعال صنعت ساختمان وعضو انجمن انبوه سازان مسکن با اشاره به هوشمندسازی اظهار داشت: برای نخستین بار با استفاده از توان و ظرفیت جوانان کشور اقدام به راه اندازی کامپیوتر هوشمند برای واحد مسکونی کرده ایم.
وی ادامه داد: طراحی کامپیوتر داخل ساختمان با استفاده از ۴۰ خدمت مورد نیاز برای تجهیزات واحد مسکونی از جمله هود، فر، گاز، شیرآلات، وسایل سرمایشی و وسایل گرمایشی و... است.
عضو انجمن انبوه سازان مسکن با اشاره به اینکه از طریق هوشمندسازی می توان از طراحی تا اجرا را انجام داد، گفت: قابلیت کنترل هوشمند تمامی وسایل ساختمانی فراهم شده است و این صنعت به وزارت راه و شهرسازی برای اجرا در پروژه های نهضت ملی مسکن و تعاونی ها معرفی شده است.
وعیدی بر کاهش مصرف انرژی در هوشمندسازی تاکید کرد و گفت: با اجرای این طرح شاهد کاهش صرفه جویی در مصرف انرژی به شکل چشم گیر خواهیم بود چراکه قابلیت تنظیم سرما و گرما را به شکل گسترده ای دارد.
عضو انجمن انبوه سازان مسکن خاطر نشان کرد: نتیجه هوشمندسازی، آسایش و تامین رفاه برای تمامی ساکنان ساختمان است که در ۱۵ پروژه صنعت ساختمان کشور اجرا شده است.
به گفته وی، زنجیره تامین و یکپارچه سازی شبکهای از تامینکننده مواد اولیه تا فروش محصولات و تجهیزات صنعت ساختمان به فعالان حوزه صنعت ساختوساز و بهرهبرداران نهایی ساختمان ارایه می شود و این زنجیره در نهایت به تامین آسایش پایدار ذینفعان صنعت ساختوساز منجر میشود.
به گزارش ایرنا، بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان از سوی اتاق تعاون ایران با حضور معاونان وزارت صمت و راه با عرضه آخرین دستاوردها از امروز هشتم در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد و تا ۱۱ شهریورماه دایر است.
نظر شما