به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام سید مصطفی حسینینیشابوری روز یکشنبه در بررسی ظرفیتها و توانمندیهای دارالقرآن الکریم و جامعةالقرآن این استان افزود: برگزاری نشستهای تخصصی، کارهای مشترک پژوهشی قرآنی، طرحهای قرآنی و امثال آنها، هر یک از مراکز و مؤسسات قرآنی از جمله دارالقرآن الکریم میتواند در جهت همگرایی با مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نسبت به معرفی ظرفیتهای خود اقدام کنند.
به گفته وی ،تبیین و ترویج ظرفیتهای قرآنی جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل و جریان سازی، اثربخشی و الگوسازی در تعاملات بینالمللی قرآنی، تأسیس شبکه تعاملی نخبگان قرآنی ایران و جهان اسلام از جمله محورهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل دارالقرآن الکریم زنجان نیز گفت: دارالقرآن الکریم زنجان با هدف ارائه خدمات قرآنی به آحاد جامعه در سال ۱۳۸۰ تاسیس شده که در طول این سالها فعالیتها و اقداماتی در زمینه علوم قرآنی انجام شده است.
محمود رنگرز افزود: این موسسه قرآنی از ۲ بخش و ساختمان تشکیل شده که شامل مدرسه ابتدایی فرهنگ و ادب و ساختان مرکزی است و در چهار طبقه با کلاسهای تخصصی ویژه و سالنهای کنفرانس ساخته شده است.
وی با اشاره به حضور یکهزار و ۲۰۰ نفر متعلم قرآن کریم در تابستان امسال و تشکیل ۱۵۰ کلاس در بخش خواهران و برادران یادآور شد: این ساختمان با مساحت مناسب و تعداد کلاسهای لازم، سالن جلسات، فضای خوبی را میتواند در اختیار برنامه و نشستهای قرآنی در سطح بینالمللی قرار دهد.
مدیرعامل دارالقرآن الکریم زنجان اظهار داشت: دانش آموختگان دارالقرآن استان زنجان همگی حافظان بنام و تراز اول هستند که میتوان از استعداد و توانمندیهای آنها در مجامع بینالمللی استفاده کرد.
رنگرز ادامه داد : اگر این مکان بازسازیهای زیربنایی شود ، میتواند در سطح بینالمللی، میزبانی حافظان و قاریان بنام سراسر جهان اسلام باشد.
نظر شما