یوسف نوری پنجشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در تماسی که امروز با وزیر نفت داشتم درخواست و دغدغه مردم مازندران به ویژه غرب استان برای حل مشکل سوخترسانی مطرح و آخرین وضعیت سوخترسانی هم برای وزیر نفت تشریح شد.
وی افزود: دکتر پاکنژاد نیز نماینده ویژهای برای حضور در منطقه انتخاب و معرفی کرد تا مدیریت موضوع به طور میدانی و حضوری رصد و پایش شود.
استاندار مازندران گفت: در این گفتوگوی تلفنی از وزیر نفت درخواست شد تا برای تسریع در حل مشکل، شرکت پخش فرآوردههای نفتی استانهای گلستان و گیلان نیز در اعزام تانکرهای سوخت به مازندران کمک کنند.
وی افزود: صبح امروز نیز در نشست بررسی چالشهای غرب مازندران که در فرمانداری رامسر برگزار شد پیرامون این موضوع گفتوگو و رایزنی شد که امیدواریم با همراهی مردم و افزایش سرعت سوخترسانی به جایگاههای غرب مازندران این چالش تا فردا برطرف شود.
به گزارش ایرنا، ساکنان مناطق غربی مازندران حدود ۴۸ ساعت است مشکلی که پیشتر هم به دلیل حضور پرتعداد مسافران تجربه کرده بودند را این بار پررنگتر و برجستهتر از گذشته تجربه میکنند.
افزایش ناگهانی مصرف بنزین و خالی شدن مخازن بنزین جایگاههای سوخت و دیر رسیدن تانکرهای حامل سوخت به این جایگاهها به دلیل حضور مسافران نخستین بار نیست که در مازندران و به ویژه شهرهای غربی این استان مشاهده میشود.
این بار در برخی مناطق غربی مازندران مشکل حادتر از گذشته شده و حتی کار به خاموش شدن خودروهای شهروندان و مسافران در خیابانها و معابر و تشکیل صف شهروندانی با ظرفهای خالی مقابل برخی جایگاههای سوخت کشیده شده است.
به گفته تورج امانی مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه چالوس، ورود کمسابقه مسافر به غرب مازندران ترافیک فوق سنگینی را در محورهای ارتباطی و جادههای بین شهری ایجاد کرده است که این ترافیک باعث شده ناوگان حمل نفتکشهای جادهپیما برای حمل و رساندن سوخت با مشکل مواجه شوند.
وی اظهار کرد: بخشی از انبارهای تامین سوخت ما در رشت قرار دارد؛ مسافت رشت تا تنکابن در شرایط عادی برای نفتکشها حدود سه ساعت و نیم است اما در زمان حضور مسافران به هفت ساعت میرسد.
این مسوول افزود: این افزایش زمان طی مسافت باعث میشود برخی از جایگاههای ما به دلیل حضور مسافران و افزایش مصرف سوخت به صورت مقطعی غیرفعال شوند.
وی پیشبینی کرد که با توجه به ادامه داشتن زمان حضور مسافران تا جمعه و حجم بالای ترافیک این مشکل تا جمعه پابرجا باشد و بر همین اساس نیز از شهروندان و مسافران درخواست کرد که از ترددهای غیرضروری خودداری کنند تا سوخترسانی بدون وقفه انجام شود.
معضل کمبود سوخت در مازندران و به ویژه مناطق غربی این استان در زمان حضور مسافران طی سالهای اخیر بارها تکرار شده و همین موضوع نیز برنامهریزی برای پیشگیری از این معضل تکراری را به یکی از درخواستهای جدی مردم مازندران و غرب این استان تبدیل کرده است.
مشاهدات میدانی نشان میدهد که بخشی از افزایش مصرف بنزین در شرایط این چنینی ناشی از ترس کمبود بنزین است که خودروهایی حتی با باکهای نیمهخالی را هم به پمپ بنزینها میکشاند و سرعت کمبود سوخت و افزایش مصرف را بیشتر میکند.
بر اساس آمارهای موجود مصرف روزانه بنزین در مازندران حدود ۶ میلیون لیتر است که گاهی در زمان حضور مسافران به ۱۰ میلیون لیتر هم افزایش مییابد.
مازندران ۲ شرکت پخش فرآوردههای نفتی با مرکزی ساری و چالوس دارد که مرکز منطقهای ساری از گلوگاه تا محمودآباد و مرکز منطقهای چالوس از نور تا رامسر را را زیر پوشش قرار میدهند.
۵۸ جایگاه سوخت زیر پوشش شرکت پخش فرآوردههای نفتی مازندران منطقه چالوس و ۱۴۳ جایگاه سوخت نیز زیر پوشش شرکت پخش فرآوردههای نفتی مازندران منطقه ساری قرار دارند.
نظر شما