به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری قم ، احمد حاجی زاده روز دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این استان با بیان اقدامات قابل توجه متولیان امر مبارزه با مواد مخدر در قم، اضافه کرد: یکی از الزامات در مبارزه با این بلای خانمان سوز، آموزش های پیشگیرانه در خانوادهها و مدارس است که باید بطور جد پیگیری شود.
امسال ۳۱۴ هزار دانش آموزان استان قم سال تحصیلی جدید را از اول مهرماه آغاز میکنند.
۵۶ درصد دانشآموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفهای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیشدبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل میباشند.
۹۵ درصد دانشآموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل میکنند. ۵۰.۴ درصد دانشآموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.
معاون استاندار قم ، استفاده از تبلیغات محیطی و فضاسازیهای شهری را یکی دیگر از راههای اطلاع رسانی و هشدار به نسلهای جوان در مورد مخاطرات سوء مصرف مواد مخدر و سایر آسیبهای اجتماعی دانست و گفت: دستگاههای متولی در این زمینه با هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان اقدامات لازم را صورت دهند.
وی ظرفیت مساجد و پایگاههای بسیج را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: فضای معنوی و صمیمانه در این اماکن، نقش مهم و اثرگذاری در دور نگه داشتن نسل جوان از مواد مخدر دارد و باید برنامهها و طرحهای مناسبی برای فعالیت و پویایی بیش از پیش مساجد و پایگاه های بسیج در این صورت دهیم.
در استان قم یکهزار و ۲۰۰ مسجد برای اقامه نماز جماعت فعال میباشد.
حاجی زاده ، انسجام و همکاری بین دستگاههای اجرایی استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر را خوب عنوان کرد و گفت: کار مبارزه با مواد مخدر و آسیب های اجتماعی تعطیلی ندارد و باید تلاشی شبانه روز و جهادی برای فراهم کردن محیطی امن و جامعه ای عاری از آسیب های اجتماعی از جمله مواد مخدر انجام شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهتمام جدی مدیران در عملیاتی کردن مصوبات جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و رفع موانع موجود در مسیر اجرایی شدن آنها تاکید کرد.
وی گفت: اجرای مصوبات این شورا و برنامههای استان در سطح شهرستانهای قم، کهک و جعفرآباد نیز در دستور کار فرمانداران قرار گیرد.
نظر شما