۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۲۳
کد خبرنگار: 1180
کد خبر: 85591361
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

لزوم اجرای طرح‌های ضربتی برای کاهش زمان ماندگاری آب‌های سطحی در خوزستان

اهواز- ایرنا - سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با اشاره به نزدیک شدن به فصل بارندگی گفت: اجرای طرح دفع آب‌های سطحی به دلیل نیاز به تامین اعتبار بسیار بالا، سخت و زمان‌بر است به همین منظور از طرح‌‎های ضربتی برای کاهش زمان ماندگاری آب‌ و دفع روان آب‌ها در اهواز و استان استفاده خواهیم کرد.

علی عبدالهی دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه متولی دفع آب‌های سطحی شهرداری است بیان کرد: پیش از آغاز فصل بارش باران با دستگاه‌های مربوطه برای کنترل و دفع آب‌های سطحی در اهواز و استان جلسات متعددی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه شهرداری، آبفا و فرمانداری از جمله دستگاه‌های مسئول در نظارت و کنترل آب‌های سطحی هستند افزود: دفع فاضلاب و آب‌های سطحی در شهرهای جنوبی همچون اهواز به علت مسطح بودن، پیچیده‌تر و سخت‌تر از سایر نقاط است به همین دلیل اهواز از جمله محدود شهرهای کشور است که آمار بالای پمپ تخلیه آب فعال در شهر دارد.

عبدالهی اظهار کرد: تا زمانی که طرح دفع آب‌های سطحی در اهواز اجرا نشود احتمال وقوع آبگرفتگی در فصل بارش باران وجود دارد و در حال حاضر تمرکز بر استفاده از روش‌هایی برای کاهش زمان مانده آب است.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با بیان اینکه سال‌های اخیر زمان ماندگاری مانده آب در اهواز بسیار کاهش یافته است ادامه داد: اگر کل طرح جامع فاضلاب اهواز نیز انجام شود باز هم با مشکلاتی در دفع آب‌های سطحی روبرو خواهیم بود.

وی گفت: سیستم فاضلاب برای دفع روان آب‌ها ایجاد نشده و برای هدایت آب‌های سطحی باید کانال‌های مختص این موضوع ایجاد کرد.

به گزارش ایرنا، طی چند سال گذشته آبگرفتگی‌های طولانی مدت بر اثر بارش باران در اهواز و برخی شهرهای استان باعث نارضایتی و ایجاد خسارت برای مردم شده است.

در آبگرفتگی‌ ناشی از بارش باران سال‌های ۹۷ و ۹۸ نیز خسارت‌های سنگینی بر مردم اهواز، ماهشهر و بندرامام وارد شد.

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان به جبران خسارت وارده به خانه‌های مردم شهر بندرامام بر اثر آبگرفتگی سال ۹۸ بالغ بر ۲ هزار واحد مسکونی جدید در این منطقه ساخت.

رهبر معظم انقلاب در پی وقوع آبگرفتگی‌های متعدد در اهواز و پس زدگی فاضلاب دستور اجرای طرح بزرگ فاضلاب اهواز را دادند.

طی دولت سیزدهم این طرح عملیاتی شد و با پیشرفت ۶۲ درصدی همراه است اما اجرای این طرح مُسکنی بر کنترل روان آب‌ها در اهواز است و برای رفع این مشکل باید سیستم جدایی برای دفع آب‌های سطحی ساخته شود.

شهرداری اهواز سال‌ها پیگیر اجرای این طرح است اما به دلیل اعتبار و هزینه بالایی که برای انجام آن نیاز است تا کنون این طرح عملیاتی نشده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha