۴۰ طرح فناورانه برای رفع نیاز واحدهای تولیدی در قم اجرا شد

قم - ایرنا - مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: بیش از ۴۰ طرح طی ۲ سال اخیر برای شناسایی و رفع نیازهای فناورانه در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان اجرا شد.

وحید آشتیانی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در راستای حل چالش ارتقای فناوری و تکنولوژی که از گلوگاه‌های اصلی بهره‌وری واحدهای صنعتی استان می‌باشد، این شرکت با به‌کارگیری مشاورین متخصص ابتدا به شناسایی فناوری مورد نیاز می‌پردازد و سپس برای رسیدن به آن با متخصصین مختلف آن فناوری‌ها در سراسر کشور ارتباط می‌گیرد.

وی گفت: اکثر کسب و کارهای کوچک و متوسط به جای کسب فناوری به دنبال خرید تکنولوژی هستند. به همین دلیل این شرکت برای آگاهی واحدهای صنعتی از این چالش، اقدام به استفاده از مشاورین متخصص در حوزه انتقال فناوری با همکاری اساتید دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی در کلینیک شهرک صنعتی شکوهیه قم نموده‌است.

وی ادامه داد: از پروژه‌های انجام شده در این راستا، می‌توان به طراحی برج اسپری گرانولاتور اسید استئاریک با قابلیت تنظیم اندازه گرانول برای یکی از واحدهای صنعتی استان اشاره نمود.

آشتیانی گفت: با این فناوری یکی از چالش‌های مهم این واحد با پتروشیمی‌ها که مشتریان اصلی آن به شمار می‌آید، حل شد.

وی افزود: همچنین استفاده از برخی فناوری‌های جدید به عنوان جایگزین روش‌های قدیمی در این واحدها در دستور کار قرار دارد که نتیجه آن موجب شکوفایی هر چه بیشتر در صنعت پتروشیمی خواهد شد.

وی بیان داشت: در این راستا شرکت شهرک‌های صنعتی قم در کلینیک صنعتی استان شرکت‌های مستعد دانش بنیان را شناسایی و با مشاوره مستقیم برای دانش بنیان شدن آن‌ها تلاش می‌کند.

مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های های صنعتی قم گفت: خوشبختانه طی همین فرآیند سال گذشته ۱۰ واحد صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان دانش بنیان شدند و رتبه استان در این زمینه ارتقا یافت.

وی تاکید کرد: علاقه‌مندان به این موضوع برای کسب اطلاعات و راهنمایی لازم می‌توانند به کلینیک صنعتی شهرک شکوهیه مراجعه کنند.

گفتنی است حجم قابل توجه جوازهای تاسیس صادر شده در صنعت قم نشان دهنده رغبت بالای سرمایه‌گذاران برای انجام فعالیت‌های اقتصادی در این بخش است و از همین منظر باید تاکید کرد که حوزه فعالیت‌های تولیدی در استان طی سال‌های اخیر روند رو به رشدی را طی می‌کند.

بخش صنعت در قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحدهای تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی،‌ در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده‌ را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد.

شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه درنزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌ و کارهای تولیدی مواجه‌ شده‌است.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha