به گزارش ایرنا از شهرداری، مطالبه این رانندگان اجرای قانون و تحقق وعده اجرای ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و نیز درخواست دریافت پیش بینی بودجه حمایتی دولت در جهت افزایش استفاده از خودروهای سوخت پاک و برقی است.
بر اساس این گزارش، بسیاری از کشورهای جهان با توجه به افزایش گازهای گلخانه ای در سطح جهان به دلیل استفاده از سوخت های فسیلی به ویژه در صنعت حمل و نقل درون و برون شهری، برای ورود به عرصه سوخت پاک و تولید خودروهای برقی و هیبریدی اقدام کرده اند.
در همین راستا به دلیل تکنولوژی این خودروها قیمت تمام شده خودرو در سراسر جهان به نسبت خودروهای سوخت فسیلی بالاتر بوده و دولت های جهت ترغیب شهروندان برای ورود به این عرصه اقدام به اعطای کمکهای مالی به انواع مختلف می کنند.
دولت نیز پس از تصویب ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و پیش بینی بودجه حمایتی برای افزایش استفاده از خودروهای سوخت پاک و برقی توسط مردم، ورود آنها توسط سرمایه گذاران و متولیان مدیریت شهری (شهرداریها) با تصویب مصوبه ۵۷۸۲۳۷ مورخ ۲۵ دی ۱۴۰۱ شورای اقتصاد وزارت نفت را به عنوان متولی اصلی بازپرداخت منابع حاصل از صرفه جویی سوخت به سرمایه گذاران و متقاضیان طرح (شهرداریها) تعیین کرده است.
از سوی دیگر تشویق شهروندان به ورود به این طرح نیازمند اعطای مشوقات مورد نظر در مصوبه موصوف در بدو خرید خودرو (کاهش قیمت خریدار) است که در این زمینه مکاتبات و پیگیریهای عدیده از سوی شهرداری تهران صورت گرفته است.
نظر شما