به گزارش ایرنا، جیمز کاریوکی، معاون نماینده انگلیس در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره یمن مدعی شد: اقدامات بی پروا حوثی ها محیط عملیاتی پیچیده و خصمانه را بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد و ارائه کمک به کسانی که به آن نیاز دارند را تقریبا غیرممکن می کند.
او گفت: همه ما باید اهمیت دسترسی ایمن و مؤثر انسان دوستانه را روشن کنیم تا بتوانیم به ارائه کمک حیاتی و مهم به مردم یمن ادامه دهیم.
معاون سفیر انگلیس افزود: ما بار دیگر درخواست شورای امنیت از حوثیها برای توقف حملات خطرناک و غیرقانونی خود به کشتیهای دریایی را تکرار میکنیم.
این دیپلمات انگلیسی تصریح کرد: حمله اخیر به کشتی ام وی سونیون نمونه بارز بی توجهی حوثی ها به پیامدهای فاجعه بار زیست محیطی و اقتصادی اقدامات آنها برای یمن و منطقه است.
معاون سفیر انگلیس ادعا کرد: ما خواستار توقف فوری ارسال تسلیحات به حوثی ها هستیم. تداوم عرضه تسلیحات پیشرفته که این حملات را امکان پذیر می کند نشان دهنده بی توجهی کامل به تحریم تسلیحاتی سازمان ملل است.
او مدعی شد: ما از حوثی ها می خواهیم به جای پیگیری حملات بی پروا و بازداشت غیرنظامیان بیگناه، با مشارکت در مذاکرات روند صلح، نیازهای یمنی ها را در اولویت قرار دهند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
عملیات طوفان الاقصی که پس از سالها جنایات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گرفت، منجر به کشته شدن ۱۱۳۹ اسرائیلی شد. وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که از ابتدای جنگ غزه (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدای نوار غزه به ۴۰ هزار و ۵ نفر و تعداد زخمیها نیز به ۹۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید.
با گذشت بیش از ۱۱ ماه از حمله رژیم اسرائیل، بخش وسیعی از نوار غزه در بحبوحه محاصره فلجکننده و انسداد ورود مواد غذایی، آب تمیز و داروها ویران شده است.
اسرائیل در دادگاه بین المللی دادگستری (ICJ) به نسلکشی متهم شده است. دیوان مذکور به رژیم اسرائیل دستور داد که به سرعت حملات خود در شهر جنوبی رفح، جایی را که بیش از یک میلیون فلسطینی قبل از حمله به آن در ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) به آنجا پناه برده بودند، متوقف کند.
نظر شما