به گزارش بامداد شنبه ایرنا از "آناتولی", در بیانیه وزارت خارجه مصر آمده است که دو طرف در مکالمه تلفنی خود بر اهمیت «دستیابی به آتش بس فوری، ارسال کمک های بشردوستانه به غزه» و تسهیل کار آژانس سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی تأکید کردند.
عبدالعاطی در این گفتگو بر موضع قاطع مصر در توقف اقدامات نظامی اسرائیل و تسریع در ارسال کمک های بشردوستانه به نوار محاصره شده غزه تاکید کرد.
وی تاکید کرد که صلح، امنیت و ثبات در منطقه بدون ایجاد کشور فلسطین بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی بیت المقدس شرقی محقق نمی شود.
گوترش به نوبه خود از مصر، قطر و تلاشهای میانجیگری آمریکا با هدف دستیابی به آتشبس و تسهیل تبادل اسرا ابراز قدردانی کرد.
به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ۶۰ درصد از ذخایر دارویی در نوار غزه کاملاً خالی شده است.
این وزارتخانه در بیانیهای افزود که رژیم اشغالگر صهیونیستی پس از حادثه هفتم اکتبر با تصمیم مسئولان سیاسی این رژیم ورود دارو و غذا به نوار غزه را ممنوع کرد.
در این بیانیه آمده است که ۸۳ درصد از تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای نوار غزه موجود نیست.
وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که ۷۴ درصد داروهای نجات دهنده و ضروری در نوار غزه موجود نیست.
این وزارتخانه افزود: بسیاری از تجهیزات اولیه و ضروری پزشکی در نوار غزه رو به اتمام است.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه از جمله مدارس به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
رژیم صهیونیستی در عین حال اعتراف کرد که پس از ۱۱ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسرای صهیونیست از نوار غزه برسد.
نظر شما