سعید رضایی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا در این باره که چقدر سینمای ما نیاز به بازیگران تئاتر دارد و چقدر این بازیگران را در کار تصویر موفق میدانید؟ گفت: بازیگری تئاتر و تصویر از هم مجزاست اما همانند ورزش دومیدانی که ورزش مادر است، تئاتر یک کلیتی است و بازیگر خودش را اول در صحنه تئاتر پیدا و بعد به تدریج مومی که شکل گرفته را به قالبی درمیآورد که آن قالب مقابل دوربین میرود که همانا استریلیزهتر شدن بازی است.
بازیگر بهتر است در کارنامه کاری خودش کار تئاتر هم داشته باشد اگر کار تصویری شروع کنم بیشک ۵۰ درصد بازیگران را از بین تئاتریها انتخاب میکنم
وی افزود: تفاوتهای زیادی بین این دو وجود دارد همان طور که شباهتهای زیادی هم با هم دارند، اما واقعا جوانی که تازه میخواهد شروع کند بهتر است ابتدا از تئاتر شروع کند. چون یک چیزی را در ابتدا شکل و قالب بدهی و بعد ظرافت آن را دربیاوری، مهم است نه این که مسیر مستقیم را بروی. تئاتر را اساس میدانم اما الزاما این گونه نیست. جنس تصویر فرق میکند. بازیگر بهتر است در کارنامه کاری خودش کار تئاتر هم داشته باشد و این کاملتر است.
رضایی گفت اگر کار تصویری شروع کنم بیشک ۵۰ درصد بازیگران را از بین تئاتریها انتخاب میکنم که این هم خود مستلزم یک تخصص است. من در همه کارهایم کشف استعداد میکنم. اما چه بهتر که در کنار بازیگران باتجربه، فرصت ایفای نقش و حضور به بازیگران تازهکار و کمتجربه هم داده شود.
کارگردان نمایش بچه آدم که این روزها در تئاتر محراب روی صحنه رفته است، تاکید کرد: در تئاتر تنها بحث مالی مطرح نیست بلکه بحث انگیزه است و ما دنبال کسانی میگردیم که انگیزه داشته باشند پس به دنبال باانگیزهها میرویم. در تئاتر کسی به ما پول نمیدهد و تنها چیزی که تئاتر را جلو میبرد، انگیزه و هدف داشتن در این هنر است.
بازیگر سریال تکیه بر باد گفت: با استفاده از بازیگران تازهکار در کنار باتجربهها، استعدادهای جدید و جوان هم شکوفا میشوند. من هم از استادانم مرحوم حمید سمندریان، اسماعیل شنگله و مهدی فخیمزاده بازیگری را آموختهام و از آنها یاد گرفتهام که چگونه بازی کنم، چگونه تقسیم نقش داشته باشم و نوع اجرای کار را طبق آموزههای این استادان فرا گرفتهام.
نظر شما