"مهدی سلطانی" روز سه شنبه درگفت و گوبا خبرنگاران گفت: در شرایطی که اعضای صنف پوشاک البرز برای پرداخت مالیات و عوارض شهرداری تحت فشار شدید مالی قرار دارند، اما دستفروشان با "حراج جعلی" به درآمدزایی فروشگاه های پوشاک استان ضربه زده اند.
وی افزود: البته گاهی اوقات شهرداری ها با اجرای طرح های مقطعی با دستفروشان برخورد می کنند، اما مدت اجرای این طرح ها محدود است و پس از پایان اجرای طرح ، اوضاع به روال گذشته برمی گردد.
رییس اتحادیه پوشاک البرز گفت: با توجه به گلایه های برحق صنف پوشاک نسبت به میزان تعیین "مالیات" و "عوارض" پیشنهاد می شود متولیان ذیربط ضمن شور و مشورت با کارشناسان این اتحادیه برای اجرای طرح شفاف سازی وارد صحنه شوند تا در این زمینه انصاف و عدالت رعایت شود.
سلطانی ادامه داد: در شرایطی که افزون بر ۹۰ درصد فروشگاه های پوشاک استان البرز به صورت سنتی فعالیت دارند، متاسفانه ماموران مالیاتی دفاتر سنتی گردش مالی این فروشگاه ها را قبول ندارند و با تعیین مالیات دلخواه اعضای این صنف را تحت فشار مالی قرار داده اند.
سلطانی ادامه داد: این مشکل باعثشده بسیاری از فروشگاه های پوشاک استان البرز به دلیل وجوه سنگین پرداخت مالیات و عوارض شهرداری ها از حیز انتفاع خارج و حتی برای پرداخت به موقع حقوق فروشندگانشان درمانده شوند.
رییس اتحادیه پوشاک البرز همچنین از ایجاد بستر مناسب برای حضور فعال صنف پوشاک استان در نمایشگاه پائیزه خبر داد و گفت: در این نمایشگاه که از امروز تا ۱۰ مهرماه در محل نمایشگاه های بین المللی البرز دایر است ، انواع پوشاک مرغوب و مشتری پسند با رعایت کامل عدالت در قیمت گذاری در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می گیرد.
جواز کسب برای متقاضیان به صورت الکترونیک صادر می شود
سلطانی با اشاره به فعالیت پنج هزار واحد صنفی پوشاک در البرز افزود: بیشتر این واحد ها دارای جواز کسب هستند و کسبه فاقد جواز نیز می توانند بدون اتلاف وقت از این اتحادیه جواز کسب دریافت کنند.
وی ادامه داد: اتحادیه پوشاک به شبکه الکترونیک متصل و مجهز شده و متقاضیان دریافت جواز کسب ضمن حضور در کافی نت ها بدون مراجعه به اتحادیه از طریق سایت مجوز کسب دریافت خواهند کرد.
رییس اتحادیه پوشاک البرز با اشاره دوره جدید فعالیت هیات مدیره این اتحادیه در چهار ماه اخیر اظهار کرد: طی این مدت سه کمیسیون با عناوین "بررسی شکایات و رسیدگی به حل اختلاف کسبه" ، "ارایه آموزس خدمات مالیاتی، دارایی ، تعزیرات و قوانین نظام صنفی" و "عفاف و حجاب " ایجاد و فعال شده است.
تعیین سود ۲۰ درصد برای عرضه پوشاک مقرون به صرفه نیست
سلطانی الزام به رعایت سود ۲۰ درصد (طبق فاکتور خرید) را از گلایه های صنف پوشاک عنوان کرد و گفت: با توجه به هزینه های سنگین واحد های صنف پوشاک ، این نوع محاسبه سود مقرون به صرفه نیست و هزینه های روزمره را تامین نمی کند.
وی یادآورشد: محصولات پوشاک از حوزه بازرسی تعزیرات خارج و قیمت ها در این صنف به صورت ازاد و رقابتی درنظر گرفته شود.
کسبه صنف پوشاک از حمایت بیمه ای محرومند
رییس اتحادیه پوشاک البرز با اشاره به محرومیت فروشندگان صنف پوشاک از حمایت های مشمول بیمه گفت: متاسفانه اعضای این صنف تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار ندارند.
وی به مدیران متولی توصیه کرد، ترتیبی اتخاذ نمایند تا اعضای این صنف تحت پوشش "بیمه یارانه دولتی" قرار گیرند تا بستر برای ایجاد اشتغال با دوام و قانونمند در این صنف مهیا شود.
پرداخت عوارض تابلو اجحاف درحق تولیدکننده و فروشنده است
وی برضرورت همراهی و مساعدت مسوولان در بستر تبلیغات شهری را مورد تاکید قرار داد و افزود: شهرداری ها حتی بابت نصب تابلو نیز از کسبه عوارض دریافت می کنند که این اقدام اجحاف در حق تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک است.
نظر شما