محمدرضا صادقیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این متخلفان در یکی از زیستگاه های این شهرستان به صورت غیرمجاز مشغول شکار سهره طلایی بودند که با هوشیاری ماموران در حین ارتکاب جرم در محل تخلف دستگیر شدند.
وی اضافه کرد: از این متخلفان تعداد چهار بال سهره طلایی، سه عدد قفس و ۲ رشته تور دامی همراه سایر اداوات شکار کشف و ضبط شد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست تکاب با اشاره به اینکه هر گونه شکار پرندگان ممنوع است گفت: این متخلفان با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند تا رسیدگی قانونی در این خصوص انجام گیرد.
وی افزود: سهره طلایی پرنده خوشآواز در جنگلها، درههای پوشیده از درخت، اطراف رودخانهها، پارکها، کشتزارها و در نواحی مستعد تا ارتفاع ۲ هزار متری زندگی میکند.
صادقیان اظهار کرد: تداوم شکار سهره طلایی و عدم توان زادآوری این پرنده در اسارت باعث شده که تداوم نسل این پرنده زینتی در این منطقه با مشکل مواجه شود و به همین دلیل از همه دوست داران محیط زیست درخواست می کنیم هرگونه تخلف زیست محیطی بویژه در زمینه شکار پرندگان را به سامانه ۱۵۴۰ اطلاع داده تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری آن اقدام شود.
سهره، پرنده ای خوش آواز بوده و به همین علت افراد سودجو با استفاده از تورهای دامی این پرنده را زنده گیری کرده و به قیمتی مختلف در ازای هر قطعه به فروش می رسانند.
سهره از راسته گنجشکسانان است که حدود ۱۴ سانتی متر طول دارد؛ این پرنده کوچکتر از گنجشک خانگی است که دم چنگالی شکل و منقار مخروطی و به نسبت باریک، دمگاه سفید، صورت قرمز، پس سر سیاه رنگ، گونههای سفید، گردن قهوهای یا خاکستری، بالهای سیاه رنگ با نوار زرد مشخص در بال ها و سینهای به رنگ نخودی و پاهای تیره رنگ دارد.
تکاب در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما