به گزارش ایرنا، حسن بابایی روز پنجشنبه در آیین آغاز به کار قرارگاه حدنگاری و صدور اسناد مالکیت حرم مطهر رضوی در مشهد افزود: تاکنون فقط ۲ و یک دهم هکتار از این حریم نقشه برداری ثبتی شده است که این میزان بسیار محدود است.
وی ادامه داد: تهیه نقشه برداری ثبتی بایستی حدود پنج دهه قبل انجام می گرفته است که اکنون و در سال ۱۴۰۳ تصمیم به انجام آن گرفته شده است که نیازمند همت همه دستگاه های متولی از جمله شهرداری و مجموعه اراضی و مستغلات حرم مطهر رضوی است.
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تهیه نقشه برداری ثبتی علاوه بر یک کار حقوقی یک کار بسیار فنی نیز به شمار می رود که برای اجرایی شدن آن، ابتدا باید بر اساس اسناد قدیمی و اقدامات گذشته مستند سازیهایی انجام گیرد.
بابایی افزود: نقشه برداری ثبتی از حریم حرم مطهر رضوی علاوه بر رفع بسیاری از مشکلات و دعاوی حقوقی، موجب سهولت در اقدامات عمومی و توسعه ای حرم مطهر رضوی خواهد شد.
حدنگاری حریم حرم مطهر رضوی نباید مشمول زمان شود
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: حدنگاری و صدور اسناد مالکیت حرم مطهر رضوی نباید زمان بر شود از این رو امیدواریم با همت و همکاری دستگاه های متولی تا پایان سال جاری اقدامات خوبی در این عرصه انجام شود.
سید مرتضی مولوی پور افزود: حدنگاری حرم مطهر رضوی مهم است اما تاکنون اقدام موثری در این خصوص انجام نگرفته است.
وی ادامه داد: حدنگاری حریم حرم مطهر رضوی نیازمند تعاریف و بانک اطلاعاتی جدید است که دستیابی به این هدف با تعامل آستان قدس رضوی محقق خواهد شد.
در این نشست نمایندگانی از آستان قدس رضوی و شهرداری منطقه ثامن نیز حضور داشتند که دیدگاه ها و پیشنهادهای خود در خصوص راهکارهای تسریع در ایجاد صدور اسناد مالکیت حرم مطهر رضوی را بیان کردند.
نظر شما