به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور دکتر حامد جزجلالیان روز یکشنبه افزود: با توجه به اهمیت بررسی وضعیت رشد کودکان بر سلامت آینده آنها و نیز در راستای پیشگیری از بیماریهای مرتبط با تغذیه نامناسب کودکان، برنامه حمایت تغذیهای با مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با هدف بهبود وضعیت رشد کودکان ۶ تا ۵۴ ماهه در حال انجام است و جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نیز هم اینک مشمول این طرح هستند.
وی ادامه داد: در این طرح کودکان دارای سوء تغذیه شامل لاغری و لاغری شدید، کوتاه قدی و کوتاه قدی شدید، کم وزنی و کم وزنی شدید، در شهرها توسط مراقبان سلامت و در روستاها توسط بهورزان شناسایی میشوند و گزارش آماری آنان به واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت ارسال میشود تا ادامه فرآیند با بررسی و جمعبندی و ارسال آمار به وزارت رفاه صورت گیرد.
رییس مرکز بهداشت نیشابور گفت: پس از تایید توسط وزارت رفاه به صورت ماهیانه به حساب سرپرستان خانوار کودکان، مبلغی واریز میشود که با مراجعه به فروشگاهها اقلام غذایی بسته حمایتی را تهیه کنند.
جزجلالیان افزود: نکته مهم در موفقیت این طرح مراجعه افراد واجد شرایط دریافت بسته حمایتی به صورت منظم و ماهیانه به مرکز بهداشت منطقه زندگی خود برای دریافت آموزشهای لازم و استفاده بهینه از بسته حمایتی در راستای بهبود وضعیت رشد کودکان این خانواده هاست.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امید است با اجرای این طرح شاهد کاهش اختلالات رشد کودکان در نیشابور باشیم.
به گزارش ایرنا، مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند.
نظر شما