به گزارش ایرنا، محمدجعفر آفرین روز دوشنبه در حاشیه تخریب یکی از دیوارکشیهای غیرمجاز اندیمشک در گفت و گو با خبرنگاران بیان کرد: بازدیدهای زیادی از ساخت و سازهای غیرمجاز که تبدیل به کوچه باغ، باغچه و نصب انشعابات غیرمجاز شدهاند طی ماههای اخیر انجام شده است که متاسفانه بهعلت حصارکشی کامل و بتونی، درب نگهبانی و همکاری نکردن صاحبان این اراضی در عمل امکان حضور کارشناسان این اداره و بررسیهای دقیق وجود ندارد.
وی با بیان اینکه این اراضی طی هشت سال گذشته تبدیل به کاربری غیرمجاز شده و همگی فاقد مجوز هستند، افزود: این باغها و ویلاها به دلیل ترک فعل مدیریت وقت جهادکشاورزی و صدور پروانه ساخت توسط دستگاههای غیرمسوول و برخلاف قانون حفظ کاربری اراضی ساخته شدهاند.
برخی افراد شناخته شده در تغییر کابری غیرقانونی اراضی اندیمشک دست دارند
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک تصریح کرد: افراد شناخته شده و خاص که اقدام به ساخت و سازهای غیرقانونی، خرید و تبدیل این اراضی به باغ ویلا کردهاند اکنون که در چنگال قانون گرفتار شدهاند، در فضای مجازی سعی در سیاسی جلوه دادن این تخریبها دارند و به دنبال بهرهبرداری سیاسی هستند.
وی عنوان کرد: تمام این اقدامات از طریق گزارشهای مردمی سامانه ۱۳۱ در سالهای گذشته بوده و این اداره ملزم به پاسخگویی به گزارش های مردمی و پیگیریهای قضایی تا حصول نتیجه است.
هشدار نسبت به قطعهبندی و فروش غیرقانونی اراضی کشاورزی اندیمشک
دادآفرین با تاکید بر اینکه برخورد قاطع و قانونی با ساخت و سازهای غیرمجاز در اندیمشک ادامه خواهد داشت، گفت: این مدیریت به مالکان اراضی کشاورزی، دلالان و واسطهها در خصوص قطعهبندی و فروش غیرقانونی اراضی کشاورزی هشدار داده و به طور قطع با این افراد به شدت برخورد می شود.
وی افزود: انتظار میرود مردم فهیم شهرستان فریب این سودجویان را نخورده و از خرید زمینهای قطعهبندی شده و باغ ویلا به طور جدی خودداری و برای استعلام وضعیت و صحت و سقم تغییرکاربریها به جهادکشاورزی اندیمشک مراجعه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک خاطرنشان کرد: افراد بیاطلاع که از این قلع و قمع و تخریبها دچار ضرر و زیان شدهاند با حمایت و پشتیبانی حقوقی این مدیریت میتوانند علیه فروشندگان اراضی طرح دعوی و اعلام جرم کنند.
به گزارش ایرنا، مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک اواسط شهریور امسال از تغییرکاربری غیرمجاز حدود ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در هشت سال گذشته خبر داده بود که بخشی از زمین های تغییرکابری شده غیرمجاز به ساخت باغ ویلای غیرمجاز اختصاص یافته است.
۸۵۰ قطعه باغ ویلای غیرمجاز در این زمین ها ساخته شده و پس از دیوارکشی و قطعهبندی، به فروش رسیده است.
طبق قانون، دیوارکشی، فنسکشی، گودبرداری و خاکبرداری، با رعایت حفظ قانون کاربری و دریافت مجوزهای لازم از جهاد کشاورزی باید انجام میشود.
شهرستان اندیمشک در شمال استان خوزستان ۵۶ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از این اراضی برداشت می شود.
شهروندان می توانند با تماس به سامانه ۱۳۱ گارش های خود را از تغییرکاربری های غیرمجاز اراضی کشاورزی برای پیگیری قانونی اعلام کنند.
نظر شما