سیدرضا احمدنیا روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اکنون به غیر از زمان بازسازی و تعمیرات جزیی، تمامی جایگاه های سی.ان.جی استان به صورت شبانه روزی فعال است اما رغبت مردم به استفاده از سوخت CNG کاهش یافته و این امر سبب شد تا ظرفیت جایگاه های سی.ان.جی استان خالی باشد.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان شمالی افزود: اکنون امکان سوخت رسانی به خودروهای متقاضی سوخت سی.ان.جی در صورت افزایش چند برابری آنان، وجود دارد.
وی افزود: ۴۸ میلیون متر مکعب سی.ان.جی در نیمه نخست امسال در استان توزیع شد که این رقم معادل ۵۱ میلیون لیتر بنزین است.
کاهش ۱۰ درصدی توزیع سی.ان.جی در استان
احمدنیا با بیان اینکه میزان توزیع سوخت سی.ان.جی در استان در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد کاهش دارد گفت: با مصرف سوخت پاک و ارزان گاز طبیعی فشرده می توان تا حد زیادی ناترازی ها را جبران و در مصرف بنزین صرفهجویی کرد.
وی اظهار کرد: قیمت پایین بنزین سبب شده تا میزان مصرف گاز سی.ان.جی در استان کاهش یابد و البته این امر سبب کاهش میزان درآمد جایگاه داران نیز شده است.
دوگانه سوز کردن خودروها
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان شمالی اظهار کرد: از مجموع سه هزار و ۷۳۶ دستگاه خودرو ثبتنام شده در سامانه اطلاعات جامع خودروهای دوگانه سوز کشور, سه هزار و ۲۱۵ دستگاه خودرو به صورت رایگان در کارگاه های مجاز تبدیل دوگانه استان دوگانهسوز شد و مابقی نیز در حال انجام است.
وی با بیان اینکه ۳۰ باب جایگاه سی.ان.جی در استان فعال است خاطرنشان کرد: از این تعداد جایگاه ۲۴ باب معادل ۸۳ درصد آنها استانداردسازی شده است.
احمدنیا تصریح کرد: ۶ ماه امسال سه میلیون و ۶۵۵ هزار و ,۵۰۰ دستگاه خودرو از سوخت پاک، یعنی سوخت سی.ان.جی درجایگاه های سطح استان سوختگیری کردند.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در استان خراسان شمالی دارای سه ناحیه، بیش از ۵۰ جایگاه عرضه بنزین و ۳۰ جایگاه سوخت سی. ان. جی فعال است.
خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و سالانه میلیون ها مسافر از این استان گذر می کنند.
نظر شما