سید اسماعیل هاشمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، میزان وصول درآمدهای عمومی مازندران از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه امسال را ۶۲ هزار و ۴۹۸ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این میزان از محل درآمدهای مالیاتی مستقیم و غیرمستقیم و سایر درآمدها وصول شده که نسبت به ۶ دوازدهم قانون بودجه سال ۱۴۰۳ معادل ۷۹.۴ درصد تحقق یافته و نسبت به مدت مشابه سال قبل معادل ۴۴.۱ رصد رشد را نشان میدهد.
وی اظهار کرد: وصولی درآمدهای مالیاتی استان شامل مالیاتهای مستقیم و غیرمستقیم در ۶ ماهه نخست امسال به ۵۵ هزار و ۳۸۲ میلیارد ریال رسیده است که نسبت به دوازدهم قانون بودجه سال ۱۴۰۳ معادل ۸۶.۳ درصد تحقق یافته و نسبت به مدت مشابه سال قبل نیز ۴۰.۲ درصد رشد داشته است.
دبیر ستاد درآمد مازندران خاطرنشان کرد: همچنین در۶ ماهه نخست امسال هفت هزار و ۱۱۶ میلیارد ریال نیز از محل سایر درآمدها دراستان مازندران وصول شد که این میزان نیز نسبت به شش دوازدهم قانون بودجه سال ۱۴۰۳ معادل ۴۸.۷ درصد تحقق یافته و نسبت به مدت مشابه سال قبل نیز ۸۳.۷ درصد رشد داشته است.
طبق اظهارات نماینده گمرکات استان مازندران در این جلسه، در ۶ ماهه امسال ۵۸ میلیون دلار صادرات انجام شد که کشور عراق به عنوان مقصد نخست کالاهای صادراتی استان بوده است.
بنابر این گزارش در ۶ ماهه امسال ۳۲ قلم کالا به وزن ۹۶۱ هزار و ۱۸۲ تن انواع محصولات به خصوص فرآورده های لبنی، مواد پلاستیکی، کاغذ، فرآورده های گوشتی، مواد خوراکی گوناگون به ۴۲ کشور دنیا صادرات شده است.
امسال چهار هزار و ۲۲۸ تن کیوی مازندران به کشورهای مختلف صادر شده است که این آمار رشد قابل توجهی را نشان می دهد.
شیلات مازندران نیز برنامه صادراتی امسال را حدود هشت هزار تن انواع آبزیان عنوان کرد، بنابر این گزارش در ۶ ماهه امسال پنج میلیون و ۳۰۰ هزار دلار صادرات آبزیان استان انجام شد که ۲۹۰ هزار دلار آن خاویار و ۴۶۰ هزار دلار گوشت ماهیان خاویاری بوده است که ۱۷ درصد به لحاظ وزنی و ۱۶ درصد به لحاظ ارزشی رشد را نشان می دهد.
شیلات مازندران دلیل افزایش رشد صادرات را فعال شدن ۲۲ واحد آبزی پروری که ۱۷ واحد آن پرورش ماهیان خاویاری بوده است، عنوان کرد.
شیلات مازندران با دارا بودن بیش از سه هزار و ۵۰۰ مرکزآبزی پروری و اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این واحدها، جایگاه ویژه ای درفعالیت های شیلاتی کشور دارد.
طبق آمار شیلات مازندران پارسال حدود ۱۰۵ هزار تن انواع آبزیان پرورشی در استان تولید شد.
مازندران سه بندر امیرآباد، نوشهر و فریدونکنار دارد علاوه بر این قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص و تلاش های انجام شده برای احیای کریدور شمال-جنوب باعث شکوفایی صادراتی این استان با بهره گیری از این ظرفیت های موجود و افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات محصولات استان از نظر وزنی و ارزشی در سال جاری باشیم.
مازندران با دارا بودن ۱.۵ درصد از اراضی و ۲.۵ درصد اراضی کشاورزی کشور سالانه حدود هشت میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند که ۱۱ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما