به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار منصور شوقانی روز پنجشنبه درباره اجرای رزمایش همکلاسی مهربان پنج به رسانهها افزود: در آستانه دومین کنگره سه هزار شهید استان سمنان به پاسداشت شهدای دانشآموز و همه شهدای مظلوم جبهه مقاومت و به ویژه شهید سیدحسن نصرالله و همرزمانشان، یکی از برنامه هایی که در استان برنامه ریزی شد اجرای رزمایش همکلاسی مهربان پنج است.
وی افزود: تهیه و توزیع اقلام نوشتافزار به همت سازمان بسیج دانشآموزی استان سمنان در سه هزار بسته به همراه یکهزار جفت کفش برای دانش آموزان نیازمند تهیه شده است.
وی ارزش ریالی هر بسته را چهار میلیون و ۵۰۰ هزار ریال دانست که بهطور میانگین برای هر دانشآموز در سطوح مختلف تحصیلی در نظر گرفته شد، بهطوری که برای دانشآموزان دوران دبستان و متوسطه این بسته متفاوت بود و به فراخور نیازمندیها بستهها آماده شده است.
فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) سمنان خاطرنشان کرد: مرحله دوم اجرای این طرح نیز در هفته بسیج اجرا میشود و در آن تعدادی کتاب کمکدرسی تهیه و در هفته بسیج در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار میگیرد.
نقش افتخارآفرین رزمندگان سمنان در دفاع مقدس
رزمندگان سلحشور و دلیر ایران اسلامی طی هشت سال دفاع مقدس بیش از ۱۰۰ عملیات محدود نیمهگسترده و گسترده انجام دادند و با مدیریت تحسینبرانگیز نظامی و پرورش قوای رزمی توانستند با قاطعیت از تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران دفاع کنند.
نیروهای اعزامی از استان سمنان نیز در ۵۵ عملیات شامل ۲۴ عملیات توسط سپاه و بسیج، ۱۱ عملیات توسط لشکر ۵۸ تکاور ذوالفقار ارتش و ۲۰ عملیات توسط جهادسازندگی، شرکت و نقش فعال و اثرگذاری را ایفا کردند.
جمعیت استان سمنان در سال ۱۳۵۵ حدود ۲۸۹ هزار و ۴۶۰ نفر و کمتر از یک درصد از جمعیت کشور بود که با توجه به جمعیت آن زمان استان، تقدیم سه هزار شهید بیانگر این مدعاست که مردم این خطه تمامقد برای دفاع از انقلاب در صحنه حضور داشتند.
جنگ تحمیلی در دهه ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۰ اتفاق افتاد و اگر ملاک محاسبه جمعیت کل کشور و استان سمنان را در سال ۱۳۶۵ قرار دهیم، میتوان گفت جمعیت کل کشور در سال ۶۵ حدود ۴۹ میلیون و ۴۴۵ هزار نفر و جمعیت استان سمنان نیز در آن سال ۴۱۷ هزار ۳۵ نفر بود.
دومین کنگره شهدای استان سمنان در بهار ۱۴۰۴
سمنان به عنوان یکی از استانهای سرآمد دوران دفاع مقدس و جزو سه استان دارای بیشترین تعداد شهدا به نسبت جمعیت برای پاسداری از کیان نظام جمهوری اسلامی، به منظور تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه جهاد تبیین و مقابله با جنگ ترکیبی و تهاجم فرهنگی دشمنان وارد میدان شده است و برگزاری هشت اجلاسیه در هشت شهرستان استان سمنان برنامهریزی شد تا در نهایت هشت اجلاسیه به دومین کنگره سه هزار شهید در بهار سال ۱۴۰۴ مزین شود.
برگزاری اجلاسیه شهدا در هر شهرستان استان سمنان در واقع اقدامی برای معرفی شهدای هر شهرستان به نسل امروز آن شهرستان است که در نهایت تمامی مردم استان سمنان و دیگر استانها در نقاط مختلف کشور در «کنگره سههزار شهید استان سمنان» با تمامی شهدا و خط مشی و سیره این بزرگواران همیشهجاودان بیش از پیش آشنا شوند تا راه بر توطئه دشمنان سد شود.
نظر شما