۲۸ مهر ۱۴۰۳، ۷:۴۴
کد خبرنگار: 1197
کد خبر: 85622599
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

جوجه‌ریزی در مرغداری های همدان به بیش از ۲۲ میلیون قطعه رسید

همدان- ایرنا- مدیر امور طیور و پرورش زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار جوجه ریزی از ابتدای سال تاکنون در مرغداری های استان انجام شده است.

به گزارش ایرنا، گوشت مرغ به دلیل بالا بودن ارزش تغذیه ای همواره مورد توجه مردم قرار گرفته و بیشترین کاربرد را در غذاهای مصرفی آنهم به اشکال مختلف دارد چراکه استفاده از آن ضمن داشتن ارزش غذایی به راحتی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در درمان برخی بیماریها موثر است.

مرغ همچنین به عنوان پرمصرف‌ترین گوشت‌ شناخته شده در سراسر جهان منبعی غنی از انواع ویتامین، پروتئین و مواد مغذی است، به همین دلیل نقش بسیاری در تامین آهن ضروری بدن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، سلنیوم و انواع ویتامین‌ها خواهد داشت.

حوزه پرورش طیور و مرغ یکی از بخش های مهم برای سرمایه گذاری است.

در سال های قبل وابستگی زیادی به واردات مرغ در کشور وجود داشت اما در حال حاضر در زمینه تولید و صادرات مرغ پیشرفت های زیادی صورت گرفته است.

مدیر امور طیور و پرورش زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی یک سال اخیر ۴۱۲ واحد مرغداری همدان اقدام به جوجه ریزی کرده اند و در شهریور ماه نیز حدود ۲ میلیون و ۹۲۰ هزار جوجه ریزی در این مرغداری های انجام شده است.

وی درباره کیفیت مرغ ها توضیح داد: ضایعات مرغ های درشت و سنگین وزن بیشتر است که از جمله می توان به میزان چربی بخصوص چربی زیر پوست اشاره کرد که میزان دور ریز مرغ را بالا می برد.

بیش از ۲۲ میلیون جوجه ریزی در مرغداری های همدان

مصرف کننده با خرید مرغ درشت هزینه چربی را می پردازد

مدیر امور طیور و پرورش زنبور عسل جهاد کشاورزی استان همدان گفت: از جمله مشکلات مرغ با وزن بالا کیفیت پایین لاشه و پروتئین مرغ به دلیل سن بالای مرغ است چراکه با درشت شدن مرغ، کیفیت گوشت آن پایین می آید که موجب ضرر به تولید کننده و مصرف کننده می شود.

وی با بیان اینکه مرغ سایز بهترین گوشت را برای مصرف کننده دارد،یادآور شد: وزن مرغ سایز و استاندارد در دنیا بین یک کیلو و ۸۰۰ گرم تا ۲ کیلوگرم به مصرف کنندگان عرضه می شود.

پورطلوعی اظهار کرد: از آنجا که مرغ سایز در جهان شناخته شده اگر در واحدهای تولیدی مرغ ها با همین سایر تولید شود، می تواند در حوزه صادرات به کشورهای وارد کننده مرغ نیز موفق عمل کرد.

این مسوول با اشاره به اینکه برخی واحدهای مرغداری طی سالهای اخیر مرغ ها را با وزن های بالا عرضه می کنند، افزود: اینگونه مرغ ها کیفیت لازم پروتئین را ندارد و در واقع مصرف کننده هزینه چربی محوطه بطنی و زیر پوستی مرغ را پرداخت می کند.

بر اساس آخرین گزارشات ۵۲۳ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره و ۱۹ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه و یک واحد جوجه کشی با ظرفیت یک میلیون قطعه در استان همدان فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha