به گزارش ایرنا، در این نشست که به همت فعالان حوزه مقاومت عراق و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد، محمد کاظم آل صادق در تبیین شخصیت و مقام بلند سید جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله، خاطرنشان کرد: شهادت این عالم ربّانی و مجاهد بزرگ در حالی رخ داد که او مشغول طرّاحی برای دفاع از مردم بیپناه ضاحیهی بیروت بود همچنان که دهها سال برای دفاع از مردم ستمدیدهی فلسطین و شهر و روستای غصبشده و خانههای تخریبشده و عزیزان قتلعامشدهی آنان طرّاحی و تدبیر و جهاد کرده بود.
آل صادق افزود: درحالیکه جهان در برابر نسلکشی مردم مظلوم غزّه صرفاً تماشاچی است و اقدامی درخور و شایسته برای متوقّف کردن ماشین کشتار رژیم صهیونیستی انجام نمیدهد، این سید بود که در ادامهی سالها مجاهدت و حمایت از فلسطین، از ابتدای جنگ غزّه مردانه وارد این میدان شد و اعلام کرد تا جنایات رژیم جنایتکار اسرائیل علیه مردم مظلوم غزّه پایان نیابد، حزبالله نیز از این معرکه خارج نشده و از اعمال فشار به رژیم صهیونیستی دست نخواهد کشید.
وی با بیان اینکه هیچگاه دبیرکلّ حزبالله در برابر تهدیدها و تطمیعهای دشمنان حاضر به سازش و ترک میدان نبرد نشد، یادآورشد: باید گفت دبیرکلّ فقید حزبالله لبنان، شهید راه آزادی قدس شریف شد و جان خود را در این مسیر فدا کرد؛ لذا فیض شهادت، پس از اینهمه مجاهدت، حقّ مسلّم او بود.
سفیر ایران در عراق در ادامه با اشاره به ترور وحشیانه و جنونآمیز شهید سید حسن نصرالله و برخی از فرماندهان ارشد حزبالله، بیان داشت: صهیونیستها گمان کردند که با شهادت این فرمانده هان کار حزبالله به پایان رسیده و میتوانند برای همیشه از زیر ضرب این حلقهی کلیدی جبههی مقاومت خارج شوند امّا رخدادهای روزهای بعد نشان داد که محاسبات دشمن در این زمینه کاملاً اشتباه بوده است.
وی تصریح کرد که در روزهای گذشته حجم و عمق شلّیکهای موشکی حزبالله به سرزمینهای اشغالی افزایش یافته و نیروی زمینی دشمن، علیرغم عملیّات روانی گسترده، تا کنون در مرز جنوب لبنان زمینگیر شده و برخی تلاشهای آن برای ورود به خاک لبنان با واکنش قاطع و غافلگیرانهی رزمندگان حزبالله مواجه شده است.
سفیر کشورمان در عراق در ادامه سخنان خود به برخی فراز های رهبر معظم انقلاب در خصوص این شهید والامقام و استحکام بیشتر جبهه مقاومت و حرکت روبه زوال رژیم صهیونیستی پس از شهادت فرماندهان مقاومت، اشاره کرد و گفت: شهید نصرالله علاوه بر آنکه در ایمان و معنویّت، شخصیّتی برجسته و کمنظیر بود، درعینحال در مدیریّت و اجرا این ایمان را با تدبیر و عقلانیّتی مثالزدنی آمیخته بود. آمیزهی ایمان و عقلانیّت، از او رهبری تاریخی ساخت که الهامبخش مردم منطقه شد.
وی ادامه داد: او نشان داد که میتوان هم مؤمن و مبارز بود و هم عقلانی حرکت کرد و میتوان مقابل رژیم غاصب صهیونی ایستاد و شکست نخورد. مردانگی، شرافت، غیرت، صداقت، شجاعت و ایمان مثالزدنی این شخصیّت برجسته، او را به یکی از محبوبترین چهرههای جهان اسلام و بهخصوص در میان مردم مسلمان منطقه و اعراب تبدیل کرد.
آل صادق با بیان اینکه بدون شک، اندوهِ از دست دادنِ چنین بزرگمردی برای تمام مستضعفان و مبارزان عالم سخت و سنگین است، یادآورشد: همان است که رهبر معظّم انقلاب اسلامی فرمودند: « ما گرچه در عزا هستیم، امّا عزای ما به معنی ماتم گرفتن و افسرده شدن و یک گوشه نشستن نیست؛ جنس عزای ما از جنس عزای سیّدالشّهدا علیه السّلام است؛ زنده و زندهکننده است. عزاداریم امّا این عزا ما را به حرکت و پیشرفت و شوق بیشتر به کار وادار میکند. »
این دیپلمات جمهوری اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد که سیّدحسن نصرالله، این مجاهد بزرگ و پرچمدار مقاومت، پس از چند دهه جهاد مخلصانه به آرزوی دیرین خود رسید و به برادران شهیدش سیّدعبّاس موسوی، حاج عماد مغنیه، حاج قاسم سلیمانی و دیگران پیوست، امّا میراثی سترگ و ماندگار از خود به جا گذاشت که گریبان صهیونیستها را رها نخواهد کرد.
آل صادق گفت: سیّد مقاومت، یک شخص نبود، یک راه و یک مکتب بود، و این راه همچنان ادامه خواهد یافت. خون شهید سیّدعباس موسوی بر زمین نماند، خون شهید سیّدحسن هم بر زمین نخواهد ماند.
در این نشست همچنین، عمار الشوکی، اسامه السعیدی، عباس العقابی و شیماد التمیمی از اساتید دانشگاهها و صاحب نظران در حوزه مسائل سیاسی و جبهه مقاومت عراق نیز به طرح دیدگاهها و نظرات خود در خصوص ابعاد سیاسی، دینی و شخصیتی شهید مجاهد سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان پرداختند.
نظر شما