سند راهبردی توسعه مشارکت‌های اجتماعی تا پایان سال نهایی می‌شود

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل مشارکت اجتماعی وزارت ورزش و جوانان از تهیه و تدوین سند راهبردی توسعه مشارکت اجتماعی خبر داد و گفت: برنامه عملیاتی این سند آماده شده است و تا پایان سال این سند در ستاد ملی جوانان نهایی و به دستگاه‌های اجرایی ارسال می‌شود.

به گزارش ایرنا، علی پارسانیا روز شنبه در آیین اختتامیه جشنواره اتفاق ۴ در چهارمحال و بختیاری افزود: ارتقاء سرمایه اجتماعی در هر کشور مهم است و هر چه انسجام، رضایت، اعتماد و مشارکت در جامعه بالاتر باشد سرمایه اجتماعی بالاتر خواهد بود و پایین بودن سرمایه اجتماعی، در نظم اختلال ایجاد می‌کند و باعث بروز آسیب‌های اجتماعی و کمرنگ شدن بنیان‌های اعتقادی، فرهنگی و معنوی کشور می‌شود.

پارسانیا افزود: نظام‌نامه آموزشی سمن‌ها برای استانداردسازی و انجام تشکل‌های مردم‌نهاد در سطوح مختلف با بهره‌گیری از نظرات متعدد کارشناسی تدوین و مردادماه رونمایی شد.

وی اظهار داشت:هم‌اکنون مدت زمان صدور مجوز سازمان‌های مردم‌نهاد جوان از ۶ ماه به ۱۵ روز در سطح شهرستان‌ها کاهش یافته است.

۴۰۰ سمن مردم‌نهاد حوزه جوانان در جشنواره اتفاق ۴ معرفی شدند

وی گفت: در آیین اختتامیه جشنواره اتفاق ۴ که امسال برای نخستین بار به صورت استانی برگزار شد ۴۰۰ سمن مردم‌نهاد حوزه جوانان شناسایی و معرفی شدند و این جشنواره با هدف شناسایی و تجلیل از سمن‌های فعال در حوزه جوانان و تجلیل از فعالیت فعالان این حوزه برگزار شد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در شناسایی و احصای مشکلات فعالیت چشمگیر دارند و بازوی توانمندی برای مسوولان هستند و نقش تشکل‌های مردم نهاد به خصوص تشکل‌های حوزه جوانان ارزنده وحساس است.

شهرام خواجوی افزود: نیروی جوان موتورمحرکه پیشران و پیشرفت کشور هستند و اعضای تشکل‌های حوزه جوانان با اندیشه جدید و نیروی فزاینده جوانان را به سمت توسعه و پیشرفت هدایت کنند.

وی با اشاره به برگزای جشنواره تجلیل از کنشگران فعال استان به مناسبت روز جهانی داوطلب گفت: در این جشنواره از کنشگران فعال که منشا خدمات و خیر هستند، تجلیل می‌شود.

به گزارش ایرنا، در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره اتفاق4 در چهارمحال و بختیاری ۱۱ مووسسه مردم‌نهاد حوزه جوانان که فعالیت چشمگیری در بخش مشارکت اجتماعی و مدنی انجام داده بودند، با انتخاب شورای داوری معرفی و تجلیل شدند.

در این جشنواره سازمان‌های مردم‌نهاد رهپویان سلامت فلارد، شمیم آرامش، جوانان زاگرس‌نشین، افق آوای جهانبین، سروش دانایی کوهرنگ، نوید جهانبین، شکوفه‌های زندگی جوانان زردکوه، امید جوانان زنده‌رود، زاگرس‌نشینان ساعی و رویش جوانه زندگی به عنوان سازمان‌های مردم‌نهاد برتر تقدیر شدند و ۱۴ سازمان مردم‌نهاد شایسته تقدیر نیز معرفی شدند.

هم‌اکنون بیش از ۷۸ سازمان مردم‌نهاد در حوزه جوانان فعال است که از این تعداد ۱۸ سازمان مردم‌نهاد حوزه جوانان در سالجاری مجوز فعالیت دریافت کردند.

در پایان این جشنواره از پدر شهید مدافع امنیت "فرهاد جلیل پیران" تجلیل شد و مجوز فعالیت ۱۸ سمن مردم‌نهاد حوزه جوانان استان چهارمحال وبختیاری نیز اهدا شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha