به گزارش ایرنا، دکتر مرتضی راستیثانی روز چهارشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به محدودیت تولید واکسن در جهان و بر اساس سفارش سازمان جهانی بهداشت و شیوهنامه کشوری، گروه های اولویتدار برای واکسیناسیون آنفلوانزا تعیین شده اند.
وی افزود: بر اساس شیوه نامه تزریق واکسن آنفلوانزا به گروه های اولویت دار و پرخطر و سهمیه اختصاص یافته به دانشگاه، تاکنون ۱۲۰ نفر از بیماران خاص زیر پوشش دانشگاه این واکسن را به صورت رایگان دریافت کرده اند.
دکتر راستی ادامه داد: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که با تب ناگهانی، لرز، سردرد، سرفه خشک، گلودرد و درد عضلانی همراه است که می توان با رعایت اصول بهداشتی، رژیم غذایی سالم، تقویت شبکه ایمنی از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به موج شیوع آنفلوانزا در کشور از اواسط مهرماه اشاره و یادآوری کرد: توصیه میشود افراد واجد شرایط از جمله بیماران خاص فرصت طلایی تزریق واکسن آنفلوانزا را از دست ندهند.
دکتر راستی با بیان اینکه واکسن آنفلوانزا ایمنی ۱۰۰ درصدی ایجاد نمیکند، تاکید کرد: رعایت نکات بهداشتی علاوه بر کمک به قطع زنجیره انتقال ویروس در مصون ماندن فرد از ابتلا به آنفلوانزا نیز موثر است و انتظار میرود همه افراد، به ویژه بیماران خاص و صعب العلاج بر رعایت نکات بهداشتی اهتمام ویژه داشته باشند.
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار علاوه بر جمعیت افزون بر ۵۲۰ هزار نفری زیر پوشش در ۶ شهرستان سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد، بخشی از بار درمانی شهرستانهای کاشمر و بردسکن در جنوب غربی خراسان رضوی، شهرستانهای اسفراین، گرمه و جاجرم در خراسان شمالی و نیز شهرستانهای میامی و شاهرود در استان سمنان را به دوش میکشد.
نظر شما