به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع رسانی پلیس اصفهان، سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی روز چهارشنبه افزود: مجرمان سایبری با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و با ارائه فروش کالاهای ارزان قیمت و طرحهای وسوسهانگیز و دادن تخفیفات چشمگیر پوشاک، کیف و کفش در شبکههای اجتماعی قصد کلاهبرداری از شهروندان را دارند.
وی اظهار داشت: مجرمان سایبری با مهندسی اجتماعی و چرب زبانی اعتماد خریدار را جلب میکنند و از او میخواهند نیمی از پول کالای سفارشی خود را واریز و پس از دریافت کالا، مابقی وجه را واریز کنند.
رییس پلیس فتا اصفهان افزود: شهروندان بعد از واریز وجه به حساب کلاهبردار هیچگونه کالایی دریافت نکردهاند و هیچکس هم پاسخگوی آنها نبوده یا کالای تحویلی به آنها، تقلبی و متفاوت با کالای انتخابی خریدار بوده است.
وی تصریح کرد: در مواردی دیگر نیز شاهد تبلیغات حراجهای فصلی هستیم که بر اساس آن مجرمان با ارسال درگاههای جعلی و فیشینگ در شبکههای اجتماعی و با سرقت اطلاعات بانکی شهروندان، حساب آنها را خالی میکنند.
سرهنگ مرتضوی تاکید کرد: شهروندان فریب پیامها و آگهیهای منتشر شده در فضای مجازی، کانالها و صفحات شبکههای اجتماعی با وعدههای حراج یرخط (آنلاین)، تخفیف ویژه آخر فصل و قیمتهایی باور نکردنی را نخورند و اگر قصد خرید آنلاین را دارند از فروشگاههای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید کنند.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: از شهروندان می خواهیم در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه اینترنتی، مراتب را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی ww.fata.gov.ir به بخش ارتباطات مردمی پلیس فتا گزارش دهند.
نظر شما