به گزارش ایرنا، ۹۰ نفر از این افراد دیالیز شدند، پنج نفر در بخش مراقبت های ویژه آی سی یو بستری هستند و چهار نفر هم نابینا شدند و بیش از ۲۰ نفر نیز جان خود را از دست دادند.
رییس کل دادگستری مازندران هم از دستگیری چهار نفر در این خصوص به اتهام قتل عمد و روانه شدن این افراد به بیمارستان خبر داد.
همچنین در راستای افزایش امنیت اجتماعی و مبارزه با تولید و توزیع مشروبات الکلی، طرح جمع آوری کارگاه های ساخت مشروبات الکلی با همراهی مجموعه نیروی انتظامی شهرستان در گلوگاه آغاز شد و سه کارگاه خانگی ساخت مشروبات الکلی در این شهرستان شناسایی شد.
متخصصان هشدار می دهند که خانواده ها بهویژه جوانان این را بدانند هیچگونه مشروبات الکلی استاندارد در کشور وجود ندارد و حتی مشروبات الکلی پلمپ شده در اغلب موارد در کارگاه های زیرزمینی تهیه شده و در نهایت موجب کوری، نارسایی کلیوی و مرگ می شود.
با وجود هشدارهای مکرر مسوولان سلامت، مجرین قانون و جرم انگاری هایی که برای مصرف و فروش آن در کشور صورت گرفته است اما باز هم شاهد این دست اتفاقات ناگوار هستیم.
مسمومیت با متانول یک تهدید جهانی برای سلامت است در سراسر جهان برای سودآوری بیشتر متانول را به مشروبات الکلی غیر قانونی اضافه می کنند که این امر باعث کوری مطلق و حتی مرگ فرد مصرف کننده میشود.
به گزارش ایرنا، بروز علایم مسمومیت با الکلهای حاوی متانول زمانبر است و بسیاری از افراد در ساعات اولیه مسمومیت به مراکز پزشکی مراجعه نمی کنند که این کار میتواند با خطرات جدی همچون آسیبهای چشمی، کوری، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ همراه باشد.
در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است و الکل هایی که به صورت دستساز تولید و یا قاچاق وارد کشور میشوند، زمینهساز بروز مسمومیتهای خطرناک میشوند.
ماده اصلی در مشروبات الکلی اتانول است که در مقدار و مصرف مشخص معمولا باعث بروز مسمومیت های جدی در افراد نمیشوند و مشروبات الکلی که به صورت قاچاق وارد کشور و یا به صورت غیرمجاز تهیه می شوند خطرات جدی برای مصرف کننده به همراه دارند و معمولا افراد سودجو در مراحل ساخت این مواد از الکل های حاوی متانول و یا سایر الکل های سمی استفاده می کنند و همین موضوع زمینهساز بروز مسمومیت شده است.
نظر شما