به گزارش ایرنا ، محمدصادق معتمدیان استاندار تهران در آستان مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی «ع» در اولین روز کاری و زیارت امامزادگان واجب التعظیم مدفون در آستان با حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر تولیت آستان دیدار و پیرامون موضوعات حرم سیدالکریم گفت وگویی انجام داد.
در این دیدار، استاندار تهران در خصوص پیگیری موضوعات حرم سید الکریم قول مساعد داد و در ادامه نیز حجتالاسلام قاضی عسکر با تاکید بر توجه جدی به موضوعات مورد مغفول ری توسط دستگاه ها، رهنمودهای لازم را ارائه کرد.
معتمدیان در مقام استانداری تهران با حضور در قبله تهران و تمسک از حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام و امامزادگان واجب التعظیم مدفون در این آستان نورانی کار خود را شروع کرد.
گفتنی است که در ادامه این دیدار، محمد صادق معتمدیان استاندار تهران، با همراهی حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی «ع»، مهدی باب الحوائجی فرماندار ویژه شهرستان ری، مرتضی همتی شهردار باقرشهر به زیارت سیدالکریم و امامزادگان واجب التعظیم این آستان مقدس پرداختند.
استان تهران با حدود ۱۵ میلیون نفر جمعیت که ۱۷.۵ درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است از ابتدای انقلاب تاکنون ۲۳ استاندار بر مسند این استان انتخاب شدهاند که محمدصادق معتمدیان به عنوان بیست و چهارمین استاندار از سوی دولت چهاردهم انتخاب شد.
از ابتدای انقلاب تاکنون ۲۳ استاندار سکان استانداری تهران را در اختیار داشتهاند که حسین اخوان ملایری به عنوان نخستین استاندار پس از پیروری انقلای اسلامی، از اول اسفند سال ۱۳۵۷ تا ۲۸ خرداد سال ۱۳۵۸ به صورت موقت این پست را در اختیار داشته است.
محمدمهدی عباسی از ۲۸ خرداد تا ۲۰ دی ۱۳۵۸، حبیب جریری از ۲۰ دی ۱۳۵۸ تا ۱۸ خرداد ۱۳۵۹، محمدحسن نجفی قدسی از ۱۸ خرداد تا چهارم تیرماه ۱۳۵۹، محمد سپریراد از چهارم تیرماه ۱۳۵۹ تا ۲۵ خرداد ۱۳۶۰ و محمود صانعیپور از ۲۵ خرداد تا ۶ بهمن ۱۳۶۰ سکان استانداری تهران را عهدهدار بودند.
همچنین حسن حاجیلاری از ۶ بهمن ۱۳۶۰ تا هشتم خرداد ۱۳۶۲، محمدنبی حبیبی از هشتم خرداد تا ۱۷ دی ۱۳۶۲، حسن طاهری از ۱۹ دی ۱۳۶۲ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۳۷۳، سیدمحمدرضا رضازاده از ۱۹ اردیبهشت تا ۱۹ تیرماه ۱۳۷۳و سیدجلیل سیدزادهیزدی از ۱۹ تیرماه ۱۳۷۳ تا ششم شهریورم ۱۳۷۶ نیز بر سکان استانداری تهران نشستهاند.
حسن خلیلیان از ۶ شهریور تا ۱۰ آبان ۱۳۷۶ به عنوان سرپرست استانداری تهران بوده و سیدمحمدرضد آیتاللهی از ۱۰ آبان ۱۳۷۶ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۸۰، ابراهیم رضاییبابدی از ۳۱ تیر تا دوم آبان ۱۳۸۰، علیامیر رحمانی از دوم آبان ۱۳۸۰ تا ۲۰ شهریور ۱۳۸۴، کامران دانشجو از ۲۰ شهریور ۱۳۸۴ تا ۱۴ مهر ۱۳۸۷ و مرتضی تمدن از ۱۴ مهر ۱۳۸۷ تا ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ سکاندار استانداری تهران بودند.
سیدحسین هاشمی از ۱۷ شهریوماه ۱۳۹۱ تا ۲ مهر ۱۳۹۶، محمدحسین مقیمی از ۲ مهرماه ۱۳۹۶ تا ۲۶ آبان ۱۳۹۷، شکرالله حسنبیگی از ۲۶ آبان ۱۳۹۷ تا ۲۱ آذرماه ۱۳۹۷، انوشیروان محسنیبندپی از ۲۱ آذر ۱۳۹۷ تا ۱۸ مهر ۱۴۰۰، محسن منصوری از ۱۸ مهر ۱۴۰۰ تا ۲۹ آبان ۱۴۰۱ و بیست و سومین استاندار تهران علیرضا فخاری از ۲۹ آبان ۱۴۰۱ تا امروز ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ سکان این استانداری را در اختیار داشتند.پ
محمدصادق معتمدیان متولد سال ۱۳۴۹ در کرمانشاه است. وی به عنوان سیاستمدار و مدیر ارشد اجرایی در دولت سیزدهم سمتهایی همچون استاندار آذربایجان غربی و دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه را به عهده داشته است.
وی از سال ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ به عنوان استاندار خراسان جنوبی و از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ به عنوان استاندار خراسان رضوی در دولت دوازدهم فعالیت کرده است. مهرماه ۱۴۰۰ تاکنون به عنوان استاندار آذربایجان غربی بوده و امروز ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ به عنوان استاندار تهران معرفی شد.
معتمدیان دانشآموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه ارومیه است. عضویت در شورای توسعه پژوهشی پایدار شرق و غرب کشور، رییس شورای سیاستگذاری آموزشی شمال غرب کشور، مدیریت ارشد دولتی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
خدمت در ستاد دستگاههای اجرایی در تهران تا سطح مدیرکل، کارشناس و پژوهشگر مسایل قومی - منطقهای و توسعهای و استانداری مختلف از دیگر سوابق اجرایی محمدصادق معتمدیان است.
شهرستان ری با بیش از یک میلیون نفر جمعیت به عنوان قبله پایتخت در جنوب استان تهران قرار دارد.
نظر شما