۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۵۴
کد خبر: 85638711
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

مدارس کانکسی در زرندیه جمع‌آوری شد

۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۵۴
کد خبر: 85638711
مدارس کانکسی در زرندیه جمع‌آوری شد

ساوه - ایرنا - فرماندار زرندیه گفت: با افتتاح ۲ مدرسه در روستاهای عین آباد و چناقچی علیا، مدارس کانکسی در این شهرستان جمع‌آوری شد و دانش‌آموزان این مناطق اکنون در کلاس‌های استاندارد و ایمن‌تر به تحصیل ادامه می‌دهند. 

ابوالقاسم مهری، روز جمعه‌ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: هر کدام از این مدارس با زیربنای ۷۰ مترمربع و ۳۰ میلیارد ریال اعتبار احداث شده‌ که هزینه‌های آن از سوی خیران و دولت تامین شده است.

وی با تقدیر خیران و دست اندرکاران در انجام این اقدام به عنوان گامی مهم برای بهبود کیفیت آموزشی در شهرستان افزود: این مدارس جدید نه تنها جایگزین مناسبی برای مدارس کانکسی پیشین هستند، بلکه از نظر فضا و امکانات نیز شرایط بهتری را برای دانش‌آموزان مناطق روستایی فراهم می‌کنند.

وی گفت: سال گذشته نیز با احداث مدارس جدید در روستاهای کریم‌آباد و امیرآباد، مدارس کانکسی این مناطق برچیده شده و دانش‌آموزان به فضاهای آموزشی استاندارد منتقل شدند.

ادامه ساخت ۶ مدرسه

فرماندار زرندیه همچنین به برنامه‌های در حال اجرای این شهرستان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی اشاره و اضافه کرد: هم‌اکنون در این شهرستان ۶ مدرسه دیگر نیز در حال ساخت است.

وی یادآور شد: این پروژه‌ها شامل ۲ مدرسه پنج و سه‌کلاسه در روستاهای چناقچی سفلی و برگر و چهار دبیرستان ۱۲ تا ۱۵ کلاسه در شهرهای مامونیه و پرندک است که با توجه به روند روبه‌رشد جمعیت دانش‌آموزی در این شهرستان، احداث این مدارس از ضرورت‌های اساسی منطقه به شمار می‌رود.

به گفته مهری، اعتبارات این پروژه‌ها به میزان حدود یک هزار میلیارد ریال از سوی دولت و نهادهای انقلابی تأمین شده و مابقی هزینه‌ها از طریق کمک‌های خیران فراهم شده است.

وی اظهار کرد: این همکاری گسترده بین دولت و خیران، فرصت‌های مناسبی را برای دانش‌آموزان زرندیه به ویژه در مناطق روستایی فراهم کرده است.

مهری با قدردانی از تلاش‌های خیران در توسعه زیرساخت‌های آموزشی، تاکید کرد که نقش نیکوکاران در این شهرستان و سایر مناطق محروم، نقشی کلیدی در تامین نیازهای آموزشی و ارتقای سطح کیفی آموزش دارد.

وی اضافه کرد: با توجه به افزایش جمعیت دانش‌آموزی در این شهرستان، احداث مدارس جدید و توسعه زیرساخت‌های آموزشی، یکی از اولویت‌های اصلی شهرستان به شمار می‌رود و انتظار می‌رود با تداوم این روند و همکاری‌های میان دولت، نهادهای انقلابی و خیران، این شهرستان به الگویی برای سایر مناطق محروم کشور در توسعه آموزشی تبدیل شود.

هم اکنون بیش از ۱۱ هزار دانش آموز در مدارس شهری و روستایی زرندیه در حال تحصیل هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha