محسن حویزه روز جمعه در حاشیه نشست شورای کشاورزی شوش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، قیمت گذاری پایین ذرت علوفهای توسط دلالان و دستگاه داران را از نگرانیهای کشاورزان منطقه دانست و بیان کرد: قیمت گذاری ذرت علوفه ای به منظور جلوگیری از تضییع حق کشاورزان شوش انجام شده که انتظار از کشاورزان فروش ذرت علوفه ای با نرخ مصوب است.
وی افزود: قیمت مصوب پس از بررسی قیمت روز این محصول کشاورزی در مناطق مختلف و هزینه تمام شده تولید و کیفیت آن به تصویب رسید.
فرماندار شوش با تاکید بر اینکه برای صیانت از حق کشاورزان از هیچ کوششی دریغ نخواهد شد بیان کرد: ذرت علوفه ای تولیدی شوش در استان های دیگر با قیمتی بین ۳۰ تا ۴۰ هزار ریال به فروش می رسد و این در حالی است که دلالان و سوداگران، این محصول را ۱۵ هزار ریال برای هر کیلوگرم خریداری و با ۲ برابر قیمت به دامداریها یا کارخانجات به فروش می رسانند.
وی ادامه داد: با توجه به قیمت گذاری ذرت علوفه ای توسط شورای کشاورزی شوش، از کشاورزان منطقه درخواست می شود محصول خود را فقط با قیمت مصوب کیلویی ۲۴ هزار ریال به فروش برسانند.
حویزه با تاکید بر اینکه اگر تمام کشاورزان به این شیوه عمل کنند، میتوانند جلوی سقوط قیمت و ضرر و زیان را بگیرند، ادامه داد: اداره جهاد کشاورزی شوش مسوول نظارت بر این فرآیند تعیین و مقرر شده است نسبت به رصد بازار ذرت علوفه ای اقدام ویژه انجام دهد.
وی گفت: تشکیل اتحادیه ای برای دستگاه داران شهرستان از دیگر مصوبه های شورای کشاورزی شوش بود که با تشکیل این اتحادیه علاوه بر نظارت بر عملکرد دستگاه داران کشاورزی، فرصت ارایه خدمات و مشوق برای بهبود عملکرد فعالان این عرصه را فراهم می کند.
به گزارش ایرنا، شهرستان شوش یکی از قطب های بزرگ کشاورزی کشور بوده که در کشت و تولید محصولات چون چغندر، گندم و ذرت رتبه بالایی در استان و کشور را دارد.
نظر شما