۵ آبان ۱۴۰۳، ۸:۵۷
کد خبرنگار: 992
کد خبر: 85639235
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اختصاص ۱۵۰۰ تن کود شیمیایی به کشاورزان بوشهری

بوشهر- ایرنا- مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر گفت: یکهزار و ۵۰۰ تن کود کشاورزی دی آمونیوم فسفات برای انواع محصولات کشاورزی به کشاورزان این استان در سال زراعی جاری اختصاص یافته است.

به گزارش ایرنا ، خسرو عمرانی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اهمیت استفاده از کود دی آمونیوم فسفات جهت غنی کردن خاک‌های زراعی و باغی باید این کود در سبد کودی تمامی کشت‌ها قرار گیرد تا بتوانیم به هدف اساسی تامین امنیت غذای کشور و تولید مطلوب محصولات اساسی به ویژه گندم دست یابیم.

وی افزود: با توجه به آغاز کشت پاییزه و نیاز مبرم به کودهای فسفاته، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، اقدام به تامین و تدارک مقدار ۲۰۰هزار تن کود دی آمونیوم فسفات (DAP) با بالاترین کیفیت و استاندارد جهانی کرده است و اکنون در مرحله نخست مقدار ۵۲ هزار و ۵۰۰ تن در بندر امام خمینی تخلیه و ۱۵۰۰ تن از این کود به استان بوشهر تعلق دارد.

عمرانی یادآور شد: این کود برابر هماهنگی بعمل آمده با وزارت جهاد کشاورزی برای تمامی محصولات زراعی ، باغی، صیفی جات و گلخانه ای با قابلیت صدور حواله الکترونیکی در سامانه پایش مواد کودی قابلیت توزیع دارد.

بیشتر بخوانید

توزیع انواع کودهای کشاورزی یارانه‌ای در بوشهر آغاز شد

۷ هزار تن انواع کود کشاورزی در استان بوشهر توزیع شد

طرح ساماندهی توزیع کودهای کشاورزی در بوشهر اجرایی شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر، با بیان اهمیت تأمین کود فسفات دی آمونیوم(DAP) افزود: کود فسفات دی آمونیوم یکی از انواع کودهای فسفاته است که به دلیل داشتن عیار بالای مواد غذایی (۴۶ درصد فسفر قابل جذب و ۱۸ درصد نیتروژن) و تمایل کم به جذب رطوبت و کلوخه شدن از جمله کودهای بسیار مرغوب و پر طرفدار کشاورزان منطقه است.

وی ادامه داد: ازت آمونیاکی موجود در این کود بدلیل سرعت حلالیت بالا و حرکت به سمت ریشه و جذب توسط گیاه، باعث جذب بیشتر فسفر در خاک های کشاورزی، توسعه ریشه و تقویت گیاه می شود و همچنین هدر رفت نیتروژن آمونیاکی نسبت به نیتروژن نیتراتی کمتری دارد.

عمرانی گفت : هر کیسه ۵۰ کیلوگرمی کود کشاورزی دی آمونیوم فسفات توسط این شرکت با قیمت ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال از طریق کارگزاری های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha