«محمد اسماعیل شیخ قرایی» مدیرعامل انجمن گردشگری معلولان روز شنبه در حاشیه این مسابقه به خبرنگار ایرنا گفت: این مسابقات در سه گروه معلولیتی جسمی حرکتی ، نابینایان و سندورم داون برگزار می شود و هدف از آن نیز احیای غذاهای بومی محلی و ایجاد اشتغال پایدار برای افراد دارای معلولیت است.
وی با بیان اینکه برگزاری این گونه مسابقات امید به زندگی را در فرد دارای معلولیت ایجاد می کند، افزود: از این به بعد رستوران ها و هتل ها می توانند از کارشناسان معلول در زمینه خوراک استفاده کنند.
شیخ قرایی توضیح داد که این مسابقات به صورت منطقه ای برگزار می شود و در آن شرکت کنندگانی از پنج استان غرب کشور حضور دارند ضمن اینکه پیش از این نیز مسابقات منطقه ای شمال کشور برگزار شده است.
وی افزود: این مسابقات شامل پنج بخش تزیین غذا، طبخ غذا، طعم غذا، مواد استفاده شده در آن و فعالیت بدنی فرد دارای معلولیت می شود و ضمن اینکه معلولان جسمی حرکتی در حین مسابقه حتما باید روی ویلچر بنشینند و اگر بلند شوند نمره منفی دارد، نابینایان نیز حتما باید از چشم بند استفاده کنند و گرنه نمره منفی لحاظ می شود.
به گفته مدیرعامل انجمن گردشگری معلولان، در بخش مقدماتی این مسابقات از هر استان بالای ۱۵ نفر شرکت کردند و در نهایت امروز شاهد رقابت ۱۳ نفر از این افراد در بخش مسابقات منطقه ای هستیم.
به گزارش ایرنا، مسابقات منطقه ای طعم امید ۳ با حضور شرکت کنندگانی از پنج استان کرمانشاه، لرستان، ایلام، کردستان و همدان در رستوران دایه شهر کرمانشاه برگزار شد.
استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۵۲ هزار معلول شناسایی شده دارد.
نظر شما