سید مهدی محصل روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: در سال ۱۴۰۰، ۲۰۳ پرونده با هزینه سه میلیارد و ۸۲۳ میلیون، در سال ۱۴۰۱، ۲ هزار و ۵۹ پرونده با هزینه ۳۹ میلیارد و ۹۵ میلیون و در سال ۱۴۰۲، ۲ هزار و ۳۶۵ پرونده با هزینه ۷۴ میلیارد و ۷۵۲ میلیون ریال تشکیل شدهاست.
وی اضافه کرد: در پنج ماه نخست امسال، ۷۴۵ پرونده برای زوجهای نابارور تشکیل و در این راستا ۳۵ میلیارد ریال هزینه شدهاست.
وی با بیان اینکه این طرح طی دستورالعمل حمایت از زوجهای نابارور که در دولت سیزدهم مصوب شد، اجرا میشود، بیان کرد: در طرح حمایت از زوجهای نابارور چهار بسته خدمت اصلی در نظر گرفته شده که شامل «آ یو دی»، «آی وی اف»، «میکرو اینجکشن»، «فَت یا انتقال جنین یخزده» است که هر کدام از این بستهها تا سه مرتبه در سال قابل تکرار است.
محصل گفت: بر اساس این طرح ۹۰ درصد هزینه زوجها در مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی طبق تعرفه دولتی پرداخت میشود؛ بیمهشدههای تامین اجتماعی قم میتوانند با مراجعه به مرکز ریحانه در بیمارستان نکویی، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی و مرکز غیردولتی طهورا از خدمات آنها بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه افرادی شامل حمایت درمانی ناباروری میشوند که دارای ناباروری اولیه و ثانویه هستند، خاطرنشان کرد: ناباروری اولیه مربوط به زوجهایی است که یکسال پس از اقدام به بارداری بدون پیشگیری، باردار نشده باشند که در مورد بانوان بالای ۳۵ سال، مدتزمان آن ۶ ماه محاسبه میشود.
وی با اشاره به اینکه ناباروری ثانویه نیز مربوط به زوجهایی است که یک فرزند دارند و با مشکل باروری مواجه هستند، افزود: درمان بانوان نابارور تا ۴۹ سالگی در تعهد تامین اجتماعی است
نظر شما