به گزارش ایرنا، آرمان وطن دوست روز یکشنبه در این رابطه اظهار کرد: جشنواره طبخ غذا با عنوان طعم امید با حضور ۱۳ نفر از آشپزهای پنج استان غرب کشور در حوزه معلولین جسمی و حرکتی، نابینا و کم بینا و معلولین سندروم داون در استان کرمانشاه برگزار شد.
وی افزود: در بخش معلولین جسمی و حرکتی اسرا امجدیان از کردستان، در بخش نابینایان مریم مرادی از کرمانشاه و در بخش سندروم داون سجاد اکبری تودار از لرستان به عنوان نفرات برگزیده انتخاب و به مرحله کشوری راه پیدا کردند.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار کرد: ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی، کمک به معرفی توانمندیهای افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسبسازی و لزوم توجه بیشتر تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترسپذیر شدن این افراد از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
نظر شما