به گزارش ایرنا، مسابقات جهانی «استند آپ پدل بورد» از تاریخ ۲۶ شهریور تا اول مهر در شهر کپنهاگ، دانمارک برگزار شد و ورزشکارانی از ۳۹ کشور در این رقابتها شرکت کردند. تیم ایران نیز با حضور ۷ ورزشکار در ۲ بخش مردان و زنان در این مسابقات شرکت کرد، اما این اعزام با حواشی زیادی همراه بود.
این سفر بازتاب منفی بسیار گستردهای داشت و حاشیههای زیادی به وجود آورد. ماجرا از این قرار بود که تیم موج سواری ایران اواخر شهریور با ۷ ورزشکار در ۲ بخش مردان و بانوان برای شرکت در مسابقات جهانی راهی دانمارک شد، اما با اتفاقاتی همچون محل اقامتشان که به جای دانمارک در سوئد بود و بدتر اینکه همه اعضای تیم(دختر و پسر) در یک اتاق اسکان داده شده بودند.
عباس ناطقنوری، رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، در خصوص حواشی سفر تیم موجسواری و مقصران آن اظهار داشت: پس از اطلاع از این اتفاقات جلساتی در وزارت ورزش داشتیم. معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش نیز به مسئله ورود کرد و جلسات بررسی این سفر، با حضور او انجام شد. قطعا برخی سهل انگاریها و تخلفاتی صورت گرفته است ولی میزان تقصیر افراد و مجازات آنها را باید کمیته انضباطی مشخص کند. بر همین اساس کمیته موجسواری فعلا فعالیتی ندارد تا نتیجه مشخص شود.
وی با اشاره به فعالیتهای فدراسیون و انجمنهای زیرمجموعه آن، عنوان کرد: با توجه به رشتههای زیادی که زیرمجموعه ما هستند، هر هفته اعزام به مسابقات بین المللی، اردویهای تیم ملی و مسابقات کشوری در انتظار ماست. مشکلاتی اصلی که برای ما پیش میآید مربوط به کارشکنیهای کشور اروپایی در صدور ویزا است. در هر اعزام، روادید ورزشکاران اکثرا دیر صادر میشود و تا لحظه آخر نمیدانیم امکان حضور در رقابتها را داریم یا نه. برخی هماهنگیها مثل رزرو محل اقامت را نمیتوانیم تا قبل از رسیدن به کشور مقصد انجام دهیم زیرا اگر به هر دلیلی اعزام تیم لغو شود، هیچ هزینهای عودت داده نمیشود.
رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشی در مورد محبوبیت رشتههای این فدراسیون گفت: ورزشهایی همچون راگبی، بیسبال و کریکت، المپیکی هستند اما یک زمین تمرین هم در کشور برای آنها وجود ندارد. یکی از راههای رهایی از مشکلات اعزام، گرفتن میزبانی است که با این وضعیت زیرساختها قطعا امکانپذیر نخواهد بود.
وی ادامه داد: بودجه پایین فدراسیون هم یکی از مشکلات بزرگی است که گریبان ما را میگیرد. شاید ۳۰ فدراسیون ورزشی را زیرمجموعه فدراسیون انجمنهای ورزشی آوردهاند ولی بودجه یک فدراسیون را هم نمیگیریم. اگر بخواهیم فقط به رشتههای المپیکی هم توجه کنیم، باید حمایت خیلی بیشتری از ما انجام شود. همه لوازم رشتههای ما وارداتی است و مشکل تجهیزات داریم. اگر همین حامیان مالی هم نباشند، اعزامها نیز به مشکل خواهد خورد.
ناطقنوری با تاکید بر زیرساخت ورزشهای آبی خاطرنشان کرد: برخی رشتهها مثل اسکی روی آب، نیازمند آب ساکن هستند و در دریا نمیشود آنها را انجام داد. باید در آب سد برگزار شود که در کشور ما ورزش در این مناطق ممنوع است. زیرساخت برخی رشتهها مثل جت اسکی را داریم که در آنها مسابقات به نحو احسن برگزار میشود.
نظر شما