به گزارش گروه علمی ایرنا، هادی شریفیان مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه، این پرنده های هدایت پذیر از راه دور طراحی شده در ارتباط با حوزه هوایی است، افزود: این محصولات فناورانه برای سمپاشی، بذرپاشی، محلولپاشی، جنگلکاری، بیابانزدایی و توسعه مرتع مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با تاکید براینکه، این محصولات دارای کاربردهای بسیار متنوعی در زمینه آبخیزداری، آبزیپروری و آبخوانداری است افزود:شناور هدایت از راه دور طراحی شده نیز برای خوراکدهی آبزیان بسیار کاربردی است و حدود ۵۰ درصد هزینههای آبزیپرور را کاهش میدهد.
به نقل از معاونت علمی، به گفته این فعال حوزه دانش بنیان همچنین پهبادهای طراحی شده با استفاده از فناوری رباتیک و هوش مصنوعی میتواند سبب افزایش بهرهوری باغداران و کشاورزان شوند. به عنوان مثال در کشت و صنعت خرمدره وابسته به بنیاد مستضعفان سال ۱۴۰۱، پروژه گردهافشانی درختان گردو را با پهپاد را اجرا کردیم.
وی خاطر نشان کرد: ما برای مردم در مناطق کمتر برخوردار همچون سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، کرمان و هرمزگان، اشتغال زایی نیز داشته ایم به طوریکه هر پهپاد کشاورزی سه شغل مستقیم و چند شغل غیرمستقیم ایجاد میکند و این افراد میتوانند به عنوان خلبان، کمک خلبان، گیاهپزشک، ناظر فنی و ناظر عملیات مشغول به کار شوند.
شریفیان همچنین گفت: در حوزه بازارهای صادراتی و خارجی با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری شعبهای در ازبکستان تاسیس کرده ایم، ضمن اینکه به بازار کشورهای اروگوئه، تایلند، عمان، عراق و کنیا ورود کرده ایم و هدف ما این است که علاوه بر صادرات محصولات فناورانه، صادرات مستشاران فنی را نیز داشته باشیم.
وی از دیگر دستاوردهای این مجموعه را بومی سازی ۸۰ درصدی یک پهباد کشاورزی عنوان کرد و در ادامه تصریح کرد: در این مجموعه ۵۰ نفر از نخبگان کشور فعال هستند و این اشتغال جلوگیری از خروج مغزها از کشور را بدنبال داشته است.
نظر شما