مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: مزار یادبود شهید جاویدالاثر علیرضا طهماسبی با هماهنگی های صورت گرفته میان تولیت آستان مقدس امامزاده ابوعبدالله و خانواده محترم شهید در هفته ی آینده طی مراسمی با حضور مسئولان مربوطه برگزار می گردد.
حسین نصرالله از برگزاری مراسم یادبود شهید جاویدالاثر علیرضا طهماسبی از یگان ارتش جمهوری اسلامی ایران هم زمان با ایام ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در روز پنجشنبه ۱۷آبان ماه ساعت ۱۱صبح در آستان مقدس امام زاده عبداله شهر ری خبر داد.
وی افزود: مزار و یادمان شهدا یکی از ارکان توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است و امیدواریم با استمداد از این شهید والامقام بتوانیم در توسعه این فرهنگ موفق باشیم.
حجت الاسلام جواد علیرضایی تولیت آستان مقدس امامزاده ابوعبدالله شهر ری در این باره اظهار داشت: بیش از ۵۰ شهید پیش از انقلاب اسلامی، شهدای جنگ تحمیلی، شهدای مدافع حرم، امنیت و سلامت در آستان مقدس امامزاده ابوعبدالله مدفون هستند و ما در آستانه رویداد بسیار مهم، زیبا و لطیف هستیم و با هماهنگی های صورت گرفته با بنیاد شهید و امور ایثارگران و خانواده شهید طهماسبی سنگ یادبود، این شهید جاویدالاثر پس از سالیان طولانی در صحن آستان مقدس امامزاده ابوعبدالله رونمایی می شود.
همسر شهید والامقام علیرضا طهماسبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این شهید والا مقام پس از اتمام خدمت مقدس سربازی پس از اعزام از شهر مشهد و لشکر ۷۷ پیاده خراسان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ابتدا در منطقه عملیاتی فکه حضور داشت و سپس عازم مریوان شد.
وی افزود: طی مدت زمان حضور ایشان در مناطق عملیاتی تنها یک نامه از ایشان دریافت کردم و پس از آن هیچ اطلاعی از ایشان نداشتم و پس از پیگیری های فراوان از پادگان محل عزیمت(پادگان لویزان) از شهادت وی در منطقه شرهانی اطلاع یافتیم .
وی خاطرنشان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال ۱۳۸۲ اعلام کرد که این شهید والامقام مفقودالاثر است و پس از گذشت ۳۸ سال تاکنون پیکر وی بازنگشته است.
همسر شهید والامقام علیرضاطهماسبی به عنوان کادر درمان در بیمارستان فیروزآبادی شهرری مشغول بود و در طی سال های پایانی کار خود در درمانگاه بیمه تامین اجتماعی شهید سلیمانی بازنشسته شد و این همسر فداکار جبهه و جنگ به مدت ۳ماه در مناطق جنگی اهواز و سنندج به عنوان پرستار حضور داشتند و به مداوای مجروحین و جانبازان می پرداخت.
لشکر ۷۷ خراسان در طول سالهای جنگ، در بیشتر عملیاتهای اصلی نیروهای مسلح ایران، حضور فعال یا پشتیبانیکننده داشت، که موثرترین آنها اجرای عملیات ثامنالائمه بود، عملیاتی که منجر به شکست حصر آبادان شد. لشکر ۷۷ خراسان در خلال جنگ تحمیلی در مجموع در ۲۲ عملیات گسترده و محدود شرکت داشت، که برای نمونه میتوان به؛ عملیات فتحالمبین، عملیات بدر، عملیات نصر، عملیات مرصاد اشاره کرد.
شهرری مرکز شهرستان ری در جنوب استان تهران و به نام قبله تهران شهرت دارد.
نظر شما