به گزارش ایرنا، رئیس هیات امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص اهمیت حضور خیران در کنار این نهاد حمایتی گفت: کمیته امداد به تنهایی امکان حل بسیاری از مشکلات محرومان جامعه را ندارد و تنها با حضور مردم نیک اندیش است که این امکان فراهم میشود.
آیتالله محسن کازرونی افزود: تنها با تقویت نقطه اتصال کمیته امداد امام با مردم است که امکان زدودن غبار محرومیت از بسیاری مناطق محروم کشور فراهم میشود.
وی با بیان اینکه حرکت در مسیر خیر نصیب هر کسی نمیشود و خیران باید قدر جایگاه خود را بدانند اظهار داشت: انسانهای خیر به ناپایداری نعمتهای دنیا رسیدهاند و میدانند دنیا، دولت، مکنت، جمال، ثروت و شهرت ناپایدار است و افرادی که به این مهم برسند به راحتی انفاق میکنند.
خیرین اجازه ندهند کودکی و نوجوانی از تحصیل بازبماند
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور هدف از برگزاری آیین نکوداشت موسسههای خیریه و تشکلهای مردمی کشور را تجلیل از خیرین به عنوان راهبران خیر و نیکی در جامعه عنوان کرد.
حبیبالله آسوده افزود: اگر این راهبران خیر و نیکوکاری در جامعه حضور نداشتند به طور یقین این بار و مسئولیت سنگین برعهده دولت و دستگاههای حمایتی بود.
وی اظهار داشت: مهمترین راهبرد کمیته امداد راهبری خیر و احسان با تصدی مردم است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور دومین هدف از برگزاری آیینهای نکوداشت از خیرین را جلب توجه این قشر از جمعیت به حمایت از کودکان و نوجوانان بیبضاعت و جلوگیری از بازماندن کودکان از تحصیل و ترک تحصیل نوجوانان به دلیل فقر و تنگدستی معرفی کرد.
آسوده اظهار داشت: ترویج ازدواج، ایجاد سرپناه، مسکن، گفتمانسازی و جریانسازی برای افزایش ندادن ودیعه مسکن، پرداختن به سلامت و درمان نیازمندان، کاهش آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی افراد نیازمند از دیگر مسائلی است که باید مورد توجه خیران قرار گیرد.
مردم در انفاق به محرومان مضایقه نکنند
نماینده ولی فقیه در چهار محال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اهمیت انفاق در زندگی مؤمنان گفت: انفاق از مهمترین موارد و اصولی است که همواره در دین مبین اسلام مورد تأکید قرار دارد.
حجت الاسلام سید ابوالحسن فاطمی با اشاره به این شعار انحرافی که برخیها میگویند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است افزود: نباید این شعار انحرافی دست ما را در انفاق به نیازمندان و محرومان ببندد.
وی اظهار داشت: امروز ترویج فرهنگ انفاق در جامعه از مهمترین اصولی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
کمیته امداد امام از ۱۹ هزار و ۸۰۰ دانشآموز چهارمحال و بختیاری حمایت میکند
خودکفایی ۱۱۰ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد هدفگذاری شد
خیرخواهی ریشه دینی دارد
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ایثار، همدلی و انفاق ریشه دینی دارد گفت: انفاق و گذشت از مال برای کمک به نیازمندان و محرومان جلوهای واقعی از خیرخواهی و انسان دوستی است.
غلامعلی حیدری با تقدیر از خیران چهارمحال و بختیاری که به صورت خودجوش در این مسیر گام برمیدارند افزود: امروز با گامهای مهمی که در استان برداشته شد براساس گزارش مرکز آمار ایران نرخ بیکاری این استان ۱۴ پله و تورم نیز با ۲۵ پله بهبود و امروز در جایگاه ۲۶ قرار دارد و از میانگین کشوری پایین تر است.
کمک ۶۱۰ میلیارد ریالی موسسههای خیریه به نیازمندان چهارمحال و بختیاری
مدیر کل کمیته امداد چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۴۰۰ مرکز و موسسه خیریه در این استان فعال است گفت: این موسسههای خیریه سال گذشته یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و در نیمه نخست امسال نیز ۶۱۰ میلیارد ریال کمک کردند.
جاسم محمدی افزود: در زمان حاضر ۱۷۰ مرکز نیکوکاری در چهارمحال و بختیاری فعال است.
وی اظهار داشت: همافزاییها در موسسههای خیریه باید به سمت ایجاد اشتغال و خودکفایی مددجویان سوق داده شود.
محمدی افزود: باید بتوانیم با کمک موسسههای خیریه و نیکوکاران با احصای مشکلات و ایجاد اشتغال مشکلات و نیازمندیهای جامعه محروم را با ایجاد اشتغال و رساندن این قشر از جامعه به سمت خودکفایی حل و فصل کرد.
در این آیین به خداداد میرزایی از خیرین چهارمحال و بختیاری نشان والی مهر اهدا شد.
همچنین از خیرین و نیک اندیشان چهارمحال و بختیاری نیز تجلیل شد.
نظر شما