انعقاد تفاهم‌نامه ایجاد مرکز رشد و نوآوری در رامسر +فیلم

نوشهر- ایرنا- فرماندار رامسر از امضای تفاهم‌نامه ایجاد مرکز رشد و نوآوری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و پارک و علم‌وفناوری مازندران در این شهر گردشگرپذیر خبر داد و گفت: رامسر ظرفیت این را دارد که به واسطه نام و آوازه جهانی در زمینه محیط زیست به مرکز بین‌المللی در زمینه‌های دانش‌بنیان و دیگر محورهای دارای ظرفیت تبدیل شود.

به گزارش ایرنا، فرماندار رامسر روز چهارشنبه در حاشیه نشست با رییس پارک علم و فناوری استان مازندران و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که با هدف امضای تفاهم‌نامه ایجاد مرکز رشد و نوآوری در دانشگاه آزاد رامسر برگزار شد گفت: طی سال‌های اخیر تلاش‌های بسیار و پیگیری‌های مستمری برای راه‌اندازی این مرکز در رامسر انجام دادیم که در نهایت با امضای این تفاهم‌نامه از سوی پارک علم و فناوری و دانشگاه ازاد اسلامی رامسر به سرانجام رسید.

ابراهیم شیرودعشوریان ایجاد این زیرساخت را جزو ضروریات برای پرورش خلاقیت و نوآوری در رامسر به ویژه برای قشر جوان توصیف کرد و افزود: این اقدام تلاشی در جهت تحقق اهداف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت پرورش و ظهور نوآوری و خلق ثروت از دانش و فناوری به‌شمار می‌رود.

وی پارک‌های علم و فناوری را زمینه‌ساز کارآفرینی و اشتغال‌زایی بر پایه فعالیت‌های دانش بنیان دانست و افزود: عمده چالش‌های کشور در زمینه‌های گوناگون به واسطه فعالیت‌های دانش‌بنیان برطرف می‌شود. استقرار این مرکز در رامسر هدیه خوب برای قشر جوان و با استعداد است.

۱۵ مرکز رشد و فناوری در مازندران مستقر هستند

رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران نیز ‌پارک‌های علم‌وفناوری را پیشگام توسعه کشورها معرفی و اظهار کرد: حدود ۳۵۰ هسته‌ فناور و شرکت دانش‌بنیان در مازندران فعالیت دارد که از این تعداد ۱۴۶ شرکت دانش‌بنیان است و بقیه موارد جزو هسته‌های فناور محسوب می‌شوند.

کریم سلیمانی با بیان اینکه طی ۱۴ سال با احتساب رامسر ۱۵ مرکز رشد در مازندران راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: امروزه عمده کشورهای دنیا به دنبال دستیابی به دانش مبتنی بر هوش‌مصنوعی هستند و فعالیت‌های سایبری یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه کشورها محسوب می‌شود.

وی با توضیح اینکه از گلوگاه تا رامسر به محلی برای ایجاد مراکز رشد و نوآوری به لحاظ ساختاری تبدیل شده و این مراکز در جای جای استان مستقر هستند، یادآور شد: امید می
رود ساختار ‌های ایجاد شده در استان به محلی برای فعالیت‌های نوآورانه نخبگان مازندران تبدیل شود.

این مقام مسوول، رامسر در غرب مازندران را مرکزی دیگر در جهت رشد نوآوری دانست و ادامه داد: فعالیت‌های گردشگری، کشاورزی، پزشکی و دریایی همگی از محورهای فعالیت‌های دانش‌بنیان و نوآورانه محسوب می‌شوند.
او با بیان اینکه رامسر با عنوان خاستگاه کنواسیون حفاظت از تالاب‌های دنیا می‌تواند به محلی برای ایجاد سایت بین‌المللی فعالیت‌های دانش‌بنیان تبدیل شود، تصریح کرد: در مرکز علم و فناوری مازندران تعاملات خوبی با کشور های حوزه خلیج فارس از جمله روسیه برقرار است. چنانچه مرکز رامسر و دیگر مراکز استان مازندران رشد و فعالیت خوبی را تجربه کنند این امکان وجود دارد که در پارک‌های علم و فناوری چهار کشور حاشیه خزر مستقر و تبادل فناوری انجام دهند.

به گفته سلیمانی حدود ۳۵۰ هسته‌ فناور و شرکت دانش‌بنیان در مازندران فعالیت دارد یادآور شد: از این تعداد ۱۴۶ شرکت دانش‌بنیان است و بقیه موارد جزو هسته‌های فناور محسوب می‌شوند.

شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر در غرب مازندران قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha