ابراهیم شمشیری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا به دیدار اخیر نماینده مردم شهرستانهای قوچان و فاروج با وزیر جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: محصول انگور و زعفران جزو مزیت های نسبی شهرستان فاروج و منطقه محسوب می شود و در این دیدار بر تکمیل زنجیره این محصولات تاکید شد.
وی افزود: برای اجرای طرح فراز و داربستی انگور در تاکستان های منطقه درخواست تخصیص ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل کمک های فنی و اعتباری وزارتخانه شده است.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان فاروج تصریح کرد: همچنین درخواست تخصیص تسهیلات سرمایه در گردش برای فعال کردن و تکمیل ظرفیت تولید صنایع تبدیلی مرتبط با انگور و کشمش از وزارت جهاد شد.
درخواست تخصیص ۶۰ میلیارد ریال برای فرآوری زعفران
وی خاطرنشان کرد: در حوزه زعفران نیز درخواست تخصیص ۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز آزمایشگاه به منظور خرید حمایتی زعفران و تخصیص ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش ویژه خرید، فرآوری و صادرات زعفران در شهرستان فاروج شد.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان فاروج تصریح کرد: فروش اموال غیرمنقول مازاد بر نیاز وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی به عنوان سهم دولت جهت افزایش سرمایه صندوق ها نیز از دیگر درخواست ها بوده است.
گزارش ایرنا، ارقام عمده انگور استان شامل کلاهداری، کشمشی، عسکری، لعل، انگور سیاه و پیکامی است و ۱۶ هزارو ۸۰۰ بهره بردار در زمینه تولید انگور فعال هستند.
پرورش انگور از قدیم در خراسان شمالی معمول بوده که سازگاری خوبی با اقلیم منطقه دارد و تاکداران استان فراوردههای متنوعی از جمله کشمش، سرکه و شیره انگور تولید میکنند.
شهرستان فاروج با حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما