به گزارش ایرنا، این بیست و هفتمین مرکز مشاوره راه زندگی (کلینیک رُز) ویژه مددجویان کمیته امداد کشور است که این بار در اصفهان راه اندازی شد.
مدیر کل هماهنگی و ارتباطات فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) روز پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح این مرکز به خبرنگاران گفت: هزار مشاور در سراسر کشور به ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار مددجو خدمات ارائه می کنند.
حسین رجبی افزود: از سال گذشته تاکنون افزون بر یک میلیون واحد مشاوره در سراسر کشور به مددجویان ارائه شده است.
مدیرکل هماهنگی و ارتباطات امور فرهنگی کمیته امداد، به بهره مندی رایگان مددجویان از مشاوره های تخصصی در زمینه های مختلف در این مراکز اشاره و بیان کرد: درمان و حل مشکلات مراجعه کنندگان به صورت تخصصی و پیشگیری از اختلالات روانی و شخصیتی در زندگی فردی و اجتماعی مددجویان از اهداف راه اندازی این مراکز است.
به گفته وی دانش آموزان، دانشجویان و زنان سرپرست خانوار، جامعه هدف این مراکز را تشکیل می دهند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) اصفهان نیز در این مراسم گفت: خدمات مشاوره ای با تمرکز بر پیشگیری و درمان به بیش از ۲۵۰ هزار نفر از خانواده های تحت حمایت این نهاد در حال انجام است.
کریم زارع افزود: در حال حاضر با همکاری نهاد کتابخانه های عمومی کشور در ۱۹ نقطه استان، "میز مشاوره" راه اندازی و تجهیز شده است.
وی با بیان اینکه ۳۰ متخصص مشاوره در استان با این نهاد همکاری دارند، افزود: ۱۸ متخصص دیگر نیز با هدف گسترش خدمات مشاوره و ارتقای سطح بهداشت روحی و روانی اقشار کم برخوردار به این ظرفیت اضافه خواهد شد.
به گزارش ایرنا در حاشیه این مراسم با افتتاح "میز مشاوره" در کتابخانه عمومی علامه نائینی اصفهان، تفاهم نامه همکاری خدمات مشاوره بین نهاد کتابخانه های عمومی استان و کمیته امداد منعقد شد.
این هفتمین رویداد تخصصی خدمات روانشناختی و مشاوره مددجویان کشور بود که با حضور شماری از مسوولان کشوری و محلی به میزبانی استان اصفهان برگزار شد.
در این آیین از برترین های حوزه روانشناسی و مشاوره که با نهاد کمیته امداد اصفهان همکاری داشتند تجلیل شد.
در زمان حاضر ۱۲۲ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ( ره ) اصفهان هستند.
نظر شما