به گزارش خبرنگار ایرنا فرزانه صادق مالواجرد روز پنجشنبه در آیین افتتاح ۶۰ کیلومتر باند دوم خراسان جنوبی در شهرستان طبس افزود: یکی از اولویتهایی که در این دولت نسبت به آن بسیار حساسیت وجود داشته و شخص رئیس جمهور در جلسات دولت بسیار تاکید دارد کریدورهای شمال – جنوب، شرق به غرب و کریدورهای ریلی و جادهای است.
وی تاکید کرد: به هر حال کشور ایران در منطقهای با موقعیت بسیار خاص ژئوپلیتیک قرار دارد و نوع ارتباطات کشور در این موقعیت خاص با توجه به همسایههای پیرامون و اتفاقات پیرامونی اهمیت بسیار زیادی پیدا میکند.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: تکمیل شدن کریدورهای شمال به جنوب یا شرق و غرب به خصوص کریدوری که به همسایگان شرقی و شمال شرق ارتباط پیدا میکند از جمله کشورهای اوراسیا بر توسعه کشور بسیار تاثیر گذار است.
وی تصریح کرد: در شرق کشور موهبتهای بسیار قوی هم داریم و آن وجود معادن بیشمار آن است، پس هم چشمه بار و هم چشمه مسافر هر ۲ مهم است لذا حمل و نقل و ترانزیت بر توسعه کشور بسیار تاثیرگذار است.
صادق مالواجرد یادآور شد: آغوش کشورهای شمال شرق بسیار باز است نسبت به اینکه به آبهای آزاد دسترسی داشته باشند، این دسترسی با ریل و جاده اتفاق میافتد.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: تکمیل ۶۰ کیلومتر جاده دوبانده در عرض دو تا سه سال گذشته کارنامه بسیار درخشانی هم از نظر موقعیت سوق الجیشی شمال به جنوب و هم شرق و غرب است.
وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: نکته مهم و با اهمیت دیگر در پروژهها و باندهای دوم، نقاط حادثه خیز است چراکه میزان تلفات جادهای در سالهای گذشته زیاد بوده و هر انسانی که از بین میرود خانوادهای گرفتار میشود که نبود آن انسان اثرات مهیبی در پی دارد.
وی بیان کرد: در کشور سرمایههای انسانی مهمترین سرمایهها هستند پس از ۲ نظر تکمیل کریدوری و تکمیل جادهای و ریلی و هم نجات جان انسانها این پروژهها اهمیت بسیار زیادی دارد.
صادق مالواجرد یادآور شد: بدون شک توسعه کشور ایران و نرخ توسعه یافتگی که روز به روز باید بیشتر شود و دستیابی به ثروتی که بر آن تاکید داریم، به نوع تعاملات ما با کشورهای پیرامونی مرتبط است.
وی افزود: یکی از مهمترین شاخصهای توسعه در تعامل با کشورهای پیرامونی همسایه، راه دسترسی، ترانزیت و رفت و آمد کالا و مسافر است که نقش مهمی بر درآمدهای پایدار کشور دارد.
وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: باید در کشور زیرساختها لازم را با کمک همدیگر ایجاد کنیم، منظور از کمک هم دولت و هم بخش خصوصی و همچنین پیمانکاران، کارگران خدومی که برای بالندگی کشور بسیار زحمت میکشند.
وی با قدردانی از مسئولان بابت اجرای پروژه باندهای دوم استان گفت: به عنوان وزیر راه و شهرسازی تمام تلاش خود را برای پیگیریهای لازم از جمله تامین منابع برای تسریع در پروژه انجام خواهم داد.
صادق مالواجرد ادامه داد: سایر مسئولان نیز باید با قوت بیشتر ادامه دهند تا هر روز نسبت به روز قبل به بالندگی ایران نزدیکتر شویم چراکه این توسعه و نرخ رشد اقتصادی در ثبات و آرامش کشور ایران و کشورهای همسایه بسیار راهگشا خواهد بود.
به گزارش ایرنا، رئیس مجلس و هیات همراه صبح امروز پنجشنبه به منظور شرکت در آیین چهلمین روز جانباختگان حادثه معدن زغال سنگ طبس وارد فرودگاه طبس شدند و مورد استقبال استاندار خراسان جنوبی، نماینده بیرجند و درمیان و خوسف و نیز نماینده فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئوولان اجرایی، نظامی و انتظامی استان و شهرستان قرار گرفتند.
در این سفر قالیباف و جمعی از هیات دولت بعد از زیارت مزار مطهر شهدا، حضور بر سر قبور "محمدجواد بهشتی زاده" و "محمدجواد قاسمی" از جانباختگان حادثه معدن طبس در مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت جانباختگان معدنجو شرکت کردند.
دیدار با خانوادههای جانباختگان و اهدای واحدهای مسکونی به خانواده جانباختگان از دیگر برنامههای رئیس مجلس شورای اسلامی، معاون اجرایی رئیس جمهور و وزرای همراه در سفر یکروزه به این شهرستان است.
فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری و احمد میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس مجلس را در این سفر که در چهلمین روز حادثه معدن زغالسنگ طبس روی داده است، همراهی می کردند.
قرار است در برنامه های امروز، طی مراسمی واحدهای مسکونی تهیه شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، به خانوادههای جانباختگان حادثه معدن «معدنجو» طبس تقدیم شود.
حادثه انفجار در معدن زغال سنگ «معدنجو» طبس حوالی ساعت ۲۱ شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ در پی تصاعد آنی گاز متان روی داد که ۲ بلوک B و C تحت تاثیر قرار گرفتند و براساس آخرین آمار رسمی در آن نوبت کاری ۶۵ نفر از معدنکاران دچار حادثه و محبوس شدند.
عملیات امداد و نجات برای خارج کردن معدنکاران گرفتار در معدن تا صبح چهارشنبه چهارم مهر ماه ادامه یافت و در مجموع پیکرهای ۴۹ جانباخته از تونلهای معدن خارج شد؛ همچنین این حادثه ۱۶ مصدوم داشت که با فوت چهار نفر، شمار جانباختگان به ۵۳ نفر افزایش یافت.
نظر شما